ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

2017, sub semnul marilor investiţii la Spitalul de Urgenţă din Timişoara. Ce proiecte anunţă managerul Marius Craina

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lucrările de modernizare a secţiilor din Spitalul Judeţean de Urgenţă vor continua şi în anul 2017, a promis managerul unităţii medicale, Marius Craina, care este de părere că la finele anului 2018 spitalul va fi complet renovat şi modernizat. Despre investiţiile pentru anul care vine puteţi citi mai jos.

„La nivel de investiţii preconizăm o investiţie majoră în ceea ce priveşte mutarea Laboratorului. Ştiţi foarte bine că în urma licitaţiei nu mai gătim în Spitalul Judeţean, mâncarea se găteşte separat şi este livrată în caserole de unică folosinţă pacienţilor şi personalului Spitalului Judeţean. Avem o lucrare de mare anvergură privind mutarea laboratorului în acel spaţiu, iar o investiţie pe care o propunem pentru circa un an, un an şi jumătate de realizare este o extindere a compartimentului de Terapie Intensivă la Politraumatologie, care sub nicio formă nu mai face faţă şi nu corespunde din punct de vedere al normelor Uniunii Europene pentru anul 2017, deci suntem obligaţi să luăm rapid de tot măsuri pentru modernizarea şi intrarea în legalitate compartimentului de Terapie Intensivă pe Politraumatologie, deci asta pe 2017. Iar ca reparaţii am solicitat peste 9.000.000 de lei pentru a finaliza procesul pe tot spitalul. Aţi văzut, există la ora actuală secţii care sunt în proporţie de 99% finalizate, mă refer la Secţia de Chrurgie 1 de la etajul 3, mă refer la Secţia de Chirurgie 2, mă refer la Secţia de Diabet şi mă refer la Secţia de Gastroenterologie care sunt finalizate în proporţie de 99% deci de acum înainte ne vom ocupa doar de întreţinerea spaţiilor respective. De asemenea un proces de mare anvergură pe care încercăm să îl pornit anul viitor este legat de modernizarea şi renovarea în continuare a blocului operator”, a declarat Craina. Detalii legate de investiţiile realizate în anul 2016 în cadrul unităţii medicale, cu sprijin financiar din partea CJ Timiş, puteţi citi aici.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore