Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Țiganul care a omorât-o pe Dora Târziu, doi ani de pușcărie cu executare. Familia cere mărirea pedepsei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

A trecut mai bine de jumătate de an de când Dora Târziu, o adolescentă în vârstă de 16 ani din Cenad, a fost omorâtă de Sofian Precup, un țigan cunoscut după incident ca fiind „șmecherașul cu BMW” care a fugit de la locul accidentului. După ce inițial fusese lăsat acasă de judecătorii de la Sânnicolau Mare, în arest la domiciliu, aceștia neconsiderându-l un pericol pentru societate, acum Sofian Precup a primit doi ani de închisoare cu executare.

Familia Dorei Târziu nu se mulțumește cu atât și va ataca decizia pentru a obține o majorare a pedepsei, cerându-le judecătorilor să constate culpa exclusivă a țiganului care a condus BMW-ul. „Avem o primă sentință în acest dosar, șoferul fiind condamnat la doi ani de închisoare cu executare, și sperăm să primim motivarea cât mai curând. Am hotărât să facem apel și vom pleda pentru o majorare a pedepsei, având în vedere că șoferul conducea cu o viteza mult superioară celei admise, iar după ce a lovit-o pe tânără a fugit de la locul accidentului, lăsând-o să agonizeze”, a spus avocatul Ionuț Jercan, partener al firmei JGV și Asociații, care reprezintă familia victimei.

Tot după spusele avocaților familiei, după ce va fi finalizat procesul penal, rudele victimei vor intenta o acțiune civilă prin care vor cere de la Sofian Precup și de la firma de asigurare la care mașina acestuia avea poliță RCA despăgubiri pentru cheltuielile de înmormântare și daune morale.

Sofian Precup își recuperase carnetul de conducere tocmai cu o zi înaintea accidentului. Un nou moment de grandomanie a acestuia, care încerca să se dea în stambă cu BMW-ul său în fața Dorei Târziu și a prietenei sale, aflate pe marginea drumului, a dus la moartea fetei de 16 ani din Cenad, după ce a stat câteva zile în comă, la spital.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore