ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Polițiștii timișeni, împotriva evaziunii fiscale. Sancțiuni de peste 100.000 de lei și aproape 100 de kilograme de alimente confiscate

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

,,Sărbători de Iarnă în Siguranţă!” este sloganul acțiunii prin care polițiștii timișeni încearcă să prevină și să combată evaziunea fiscală. 95 de kilograme de carne, produse din carne, legume, fructe și saloane au fost confiscate pe raza municipiilor Timișoara și Lugoj.

Descinderile au avut loc ieri, 8 decembrie, la acțiune participând și reprezentanți ai Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Timiș, ai Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Timiș și ai Direcției pentru Agricultură a județului Timiș. Au fost acordate sancțiuni contravenționale în valoare de aproape 106.000 de lei.

Nu mai puțin de 37 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate au fost controale, fiind aplicate 24 de sancțiuni contravenționale conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite.

În urma controalelor au fost confiscate 75 de kilograme de carne și produse din carne, 10 kilograme de legume și fructe și 10 kilograme de bomboane pentru pomul de Crăciun, valoarea totală fiind de peste 1.200 de lei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore