Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Schimbări ÎMBUCURĂTOARE pentru bicicliști, care vor scăpa de vopseaua alunecoasă. Treptele și bordurile vor dispărea

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Demersurile bicicliștilor au avut succes, astfel că de la anul nu vor mai avea probleme cu vopseaua de pe piste, care se transformă într-un adevărat patinoar atunci când plouă. Mai mult, în urma sondajului nr. 76 făcut de primarul Nicolae Robu pe Facebook, pistele de biciclete vor căpăta și alte mici ajustări.

Imediat după terminarea sezonului rece toate treptele și bordurile de la intersecția pistelor cu carosabilele vor fi înlăturate, astfel că aceste „hopuri” vor dispărea. „Opiniile exprimate în cadrul sondajului nr. 76 arată fără dubiu că majoritatea covârșitoare a respondenților -cu toții bicicliști, sperăm- nu agreează pistele vopsite. Prin urmare, am dat dispoziții să nu se mai vopsească, ci doar să se marcheze. Acolo unde vom putea folosi asfalt colorat, vom folosi, așa cum am procedat pe malurile Begăi. Pe de altă parte, anunț că voi declanșa, imediat după ieșirea din iarnă, o campanie de înlăturare a treptelor / bordurilor de pe piste la intersecția pistelor cu carosabilele și, implicit, de creare de treceri line ale pistelor peste carosabile”, a anunțat primarul Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

Cei mai mulți au apreciat schimbările anunțate. Mai mult, un timișorean a ținut să evidențieze faptul că înlăturarea bordurilor și a treptelor nu ar trebui făcută doar unde sunt piste, ci la majoritatea intersecțiilor, acestea încurcând atât părinții care-și plimbă copiii, cât și persoanele cu dizabilități.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore