Au mai rămas doar două zile în care puteţi vota casa preferată! Premierea concursului, de Ziua Timişoarei!

Au mai rămas doar două zile în care puteţi vota casa preferată! Premierea concursului, de Ziua Timişoarei!

Finalul concursului “Casa care-mi place” este tot mai aproape. Mai sunt doar două zile în care timişorenii îşi pot exprima opinia în legătură cu casele propuse pe site, contribuind astfel la conturarea unei identităţi a oraşului şi la realizarea unei baze de date cu cele mai îndrăgite case din Timişoara. Casele mai pot fi votate până la 1 august, după care voturile vor fi centralizate pentru realizarea clasamentului.

Sâmbătă, 3 august 2013, începând cu ora 18:30, pe scena din Piaţa Victoriei, în cadrul Zilelor Timişoarei, va avea loc premierea concursului “Casa care-mi place”. Se vor oferi concurenţilor care au propus casele cele mai votate, şase aparate de fotografiat.

După stabilirea clasamentului, studenţii de la Facultatea de Arhitectură, prin “Asociaţia de la 4″, vor edita o broşură conţinând rezultatele, iar pe site se vor expune construcţii locale apreciate de arhitecţi. În perioada 11-12 octombrie 2013 vor avea loc o expoziţie şi o discuţie publică, la care vor participa şi specialişti (arhitecţi, sociologi), încurajându-se astfel dialogul între părţi şi lăsând participanţilor libertatea de a asimila sau contesta rezultatele.

Timişorenii sunt invitaţi atât la premiere, cât şi la evenimentele următoare, iar până atunci sunt aşteptaţi în continuare să voteze casa lor preferată pe site-ul concursului: www.casacare-miplace.ro.

Atât clasamentul momentan, cât şi premiile pot fi văzute pe: https://www.facebook.com/casacaremiplace.

comentarii

Conform Clubului Român de Presă, se pot prelua texte din conţinutul articolelor în scop de informare sau pentru revista presei, în limita a 500 de caractere. În acest caz, OBLIGATORIU se va menţiona sursa www.voceatimisului.ro
Reproducerea neautorizată a textelor sau imaginilor de pe acest site cu încălcarea acestor norme este interzisă fără a avea un acord scris din partea REDACŢIEI şi se va soluţiona în instantele de judecată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.