Home » NOUTĂŢI » EVENIMENT » Au mai rămas doar două zile în care puteţi vota casa preferată! Premierea concursului, de Ziua Timişoarei!

Au mai rămas doar două zile în care puteţi vota casa preferată! Premierea concursului, de Ziua Timişoarei!

Finalul concursului “Casa care-mi place” este tot mai aproape. Mai sunt doar două zile în care timişorenii îşi pot exprima opinia în legătură cu casele propuse pe site, contribuind astfel la conturarea unei identităţi a oraşului şi la realizarea unei baze de date cu cele mai îndrăgite case din Timişoara. Casele mai pot fi votate până la 1 august, după care voturile vor fi centralizate pentru realizarea clasamentului.

Sâmbătă, 3 august 2013, începând cu ora 18:30, pe scena din Piaţa Victoriei, în cadrul Zilelor Timişoarei, va avea loc premierea concursului “Casa care-mi place”. Se vor oferi concurenţilor care au propus casele cele mai votate, şase aparate de fotografiat.

După stabilirea clasamentului, studenţii de la Facultatea de Arhitectură, prin “Asociaţia de la 4”, vor edita o broşură conţinând rezultatele, iar pe site se vor expune construcţii locale apreciate de arhitecţi. În perioada 11-12 octombrie 2013 vor avea loc o expoziţie şi o discuţie publică, la care vor participa şi specialişti (arhitecţi, sociologi), încurajându-se astfel dialogul între părţi şi lăsând participanţilor libertatea de a asimila sau contesta rezultatele.

Timişorenii sunt invitaţi atât la premiere, cât şi la evenimentele următoare, iar până atunci sunt aşteptaţi în continuare să voteze casa lor preferată pe site-ul concursului: www.casacare-miplace.ro.

Atât clasamentul momentan, cât şi premiile pot fi văzute pe: https://www.facebook.com/casacaremiplace.

Lasă un comentariu la acest articol !

Octavian Pintean

    Dacă nu dai dovadă de bun simţ, poţi să mă critici la tine pe pagina de Facebook, sau să mă spui lu’ mama ta. Aici nu ai ce căuta... Iar dacă ai ceva de spus, civilizat este să te prezinţi. [nu e frumos să te ascunzi în spatele unui pseudonim...]. Dacă aberezi, te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII

    Similar posts

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *