Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Branzoaice moldovenesti Reteta zilei-30/09/2012

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Branzoaice moldovenesti Reteta zilei-30/09/2012 1Ingrediente:

Aluat:
800 gr faina
3 oua
50 gr drojdie
5 lg zahar
350 ml apa
50 ml ulei
sare

Umplutura:
600 gr branza de vaci
zahar dupa gust
3 oua
sare
zahar vanilat
coaja de lamaie

Preparare:

Din ingredientele de mai sus se face un aluat nu prea vartos care se lasa la dospit. Dupa ce aluatul a crescut se imparte in bucati egale care se rotunjesc si se mai lasa 10 min la dospit.

Apoi se intinde cu merdeneaua in cercuri cu diametrul de 10 cm se aseaza umplutura in mijloc, apoi se aduna maginile formandu-se branzoaicele. Se lasa la crescut in tava, se ung cu ou batut, se presara cu zahar tos si se coc la foc potrivit.

Se servesc calde unse bine cu smantana si pudrate cu zahar sau simple.

Branzoaice moldovenesti Reteta zilei-30/09/2012 2

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore