Cea mai HOT apariţie de la „Românii au talent”! O timişoreancă a dat din fund, sâni şi „ochi” pe scenă VIDEO

1
1628

Scena Operei Române din Timişoara a fost gazda unui număr inedit, prezentat vineri seara la „Românii au talent”. Tânăra Kennya, din Timişoara, a făcu spectacol ridicând publicul în picioare, cu „ochii de soacră”, aflaţi la spate. Cum aşa? Simplu. Femeia a dansat din toate „formele”, dar mai ales din fese, pe care stăteau, pictaţi, doi ochi albaştri care l-au făcut pe Smiley să-şi verse paharul de apă direct în braţe.

Kennya s-a ales cu trei de „DA”, pentru dansul său, dar şi cu aplauze furtunoase din partea publicului timişorean, care a susţinut-o şi pe parcursul evoluţiei sale şi astfel, dansatoarea, merge în faza următoare a competiţiei.

Vă lăsăm să vizionaţi imaginile, în cazul în care n-aţi văzut deja cel mai incitant dans de la „Românii au talent”.

 

 

Foto:romaniiautalent.protv.ro

Spune-ţi opinia civilizat!

1 COMENTARIU

  1. ROMANII AU TALENT LA PROSTIE!!! SPALARE DE CREIERE ASTA FACETI VOI!!! PROMOVATI PROSTIA NON-STOP , VA BATETI JOC DE UN POPOR INTREG!!!!!
    Cu așa ceva ne mândrim in ROMANIA??? Atunci ce drac s-a învețe tineretul ?? Aaaa trebuie sa ne schimbam vocabularul sa fim americano-romeno ce drac ca doar suntem in NATO!!! Am sa merg la magazin sa-mi cumpăr si (i ) o rochie HOT. Ori mă duc la piața s-a cumpăr de la țărani si ii zic asa; HELLO un kg de CARTOFI PLEASE

    .

Comments are closed.