Home » NOUTĂŢI » Cea mai HOT apariţie de la “Românii au talent”! O timişoreancă a dat din fund, sâni şi “ochi” pe scenă VIDEO

Cea mai HOT apariţie de la “Românii au talent”! O timişoreancă a dat din fund, sâni şi “ochi” pe scenă VIDEO

Scena Operei Române din Timişoara a fost gazda unui număr inedit, prezentat vineri seara la “Românii au talent”. Tânăra Kennya, din Timişoara, a făcu spectacol ridicând publicul în picioare, cu “ochii de soacră”, aflaţi la spate. Cum aşa? Simplu. Femeia a dansat din toate “formele”, dar mai ales din fese, pe care stăteau, pictaţi, doi ochi albaştri care l-au făcut pe Smiley să-şi verse paharul de apă direct în braţe.

Kennya s-a ales cu trei de “DA”, pentru dansul său, dar şi cu aplauze furtunoase din partea publicului timişorean, care a susţinut-o şi pe parcursul evoluţiei sale şi astfel, dansatoarea, merge în faza următoare a competiţiei.

Vă lăsăm să vizionaţi imaginile, în cazul în care n-aţi văzut deja cel mai incitant dans de la “Românii au talent”.

 

 

Foto:romaniiautalent.protv.ro

Lasă un comentariu la acest articol !

Similar posts

1 Comment

  1. Gugulanca says:

    ROMANII AU TALENT LA PROSTIE!!! SPALARE DE CREIERE ASTA FACETI VOI!!! PROMOVATI PROSTIA NON-STOP , VA BATETI JOC DE UN POPOR INTREG!!!!!
    Cu așa ceva ne mândrim in ROMANIA??? Atunci ce drac s-a învețe tineretul ?? Aaaa trebuie sa ne schimbam vocabularul sa fim americano-romeno ce drac ca doar suntem in NATO!!! Am sa merg la magazin sa-mi cumpăr si (i ) o rochie HOT. Ori mă duc la piața s-a cumpăr de la țărani si ii zic asa; HELLO un kg de CARTOFI PLEASE

    .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *