Clubul TM Archery, din Timişoara, a lansat prima sală destinată tirului cu arcul FOTO

Pasionaţii de tir cu arcul vor avea la dispoziţie, cu ajutorul clubului TM Archery, prima sală destinată acestui sport în Timisoara. Odată cu lansarea acesteia se lansează şi magazinul virtual arcuri.

Clubul TM Archery, din Timişoara, a lansat prima sală destinată tirului cu arcul FOTO
Sâmbătă, 1 martie 2014, a avut loc inaugurarea sălii clubului TM Archery, dar şi a magazinului virtual al acestuia www.archeryshop.ro. Locaţia sălii, unde fiecare pasionat poate trage cu arcul, este pe strada Mareşal Constantin Prezan la nr. 140/D. Programul sălii cât şi a magazinului este de luni până vineri, între orele 10:00 şi 21:00.

Clubul Archery TM dispune de echipamente pentru începători, dar oferă posibilitatea achiziţionării de echipamente de la magazinul care funcţionează în aceeaşi locaţie. TM Archery organizează cursuri de instruire şi perfecţionare în acest sport, trageri de agrement şi competiţii în sală şi în aer liber.

Tirul cu arcul este un sport care dezvoltă capacitatea de concentrare, imbunătăţeşte echilibrul mental şi coordonarea. Poate fi început la orice vârstă şi se poate merge către performanţă chiar dacă practicarea lui începe la vârsta adultă. Arcurile, săgeţile, ţintele şi protecţiile sunt oferite de către club.

Poligonul de tir este construit astfel încât să ofere iubitorilor acestui tip de sport tot confortul de care au nevoie.

Print Friendly

Lasă un comentariu la acest articol !

Ţi-a plăcut articolul ? Dă-mi un Like !

Conform Clubului Român de Presă, se pot prelua texte din conţinutul articolelor în scop de informare sau pentru revista presei, în limita a 500 de caractere. În acest caz, OBLIGATORIU se va menţiona sursa www.voceatimisului.ro
Reproducerea neautorizată a textelor sau imaginilor de pe acest site cu încălcarea acestor norme este interzisă fără a avea un acord scris din partea REDACŢIEI şi se va soluţiona în instantele de judecată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *