Încă un proiect “baban” pentru infrastructura Timişoarei. Dan Diaconu: Calea Sever Bocu va avea legătură directă cu Zona U.M.T.

Viceprimarul Timişoarei, Dan Diaconu, a anunţat marţi că autorităţile locale fac paşi mari în ceea ce priveşte închiderea inelului 4 de circulaţie în municipiul Timişoara. În acest sens, Calea Sever Bocu va fi "legată" de Zona U.M.T. printr-o prelungire a străzii Constructorilor, pe lângă Pădurea Verde.

Încă un proiect “baban” pentru infrastructura Timişoarei. Dan Diaconu: Calea Sever Bocu va avea legătură directă cu Zona U.M.T.
Autorităţile locale din Timişoara au anunţat marţi, 19 noiembrie 2013, demararea unui nou proiect în ceea ce priveşte infrastructura rutieră a Capitalei Banatului. Astfel, la finalul unei investiţii de circa 5 milioane de euro, Primăria vrea să închidă inelul 4 de circulaţie, în partea nordică a oraşului de pe Bega.

Conform spuselor viceprimarului Dan Diaconu, această lucrare se va face în prelungirea străzii Constructorilor până în curtea fostei fabrici U.M.T., pe lângă Pădurea Verde, iar licitaţia urmează să fie stabilită pentru primăvara lui 2014. “Din păcate, la ora actuală, nu există o cale rutieră între Calea Sever Bocu (fostă Lipovei) şi Zona U.M.T.. Aceasta va fi realizată pe lângă liziera pădurii, pe un teren neutilizat şi, ulterior, prin curtea fostei fabrici U.M.T.“, a spus Dan Diaconu, viceprimarul Timişoarei, pentru Digi24 Timişoara.

Studiul de fezabilitate a fost finalizat pentru acest proiect, iar sectorul de drum propus pentru amenajare va fi realizat pe un teren viran neîntreţinut, pe extensia Străzii Constructorilor. Odată începute, lucrările ar trebui să nu dureze mai mult de opt luni de la deschiderea şantierului.

Print Friendly

Lasă un comentariu la acest articol !

Ţi-a plăcut articolul ? Dă-mi un Like !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *