Şoferul de basculă de la “Romanii au talent”, la Timişoara, a emoţionat o ţară întreagă VIDEO

Show-ul "Românii au talent" a reînceput vineri seara, cu sezonul cu numărul 4, iar unul dintre cele mai emoţionante momente ale serii a fost fără îndoială unul filmat la Timişoara, unde un bărbat de 56 de ani a ridicat sala Operei Naţionale în picioare cu vocea s-a extraordinară, pentru ca mai apoi să înlăcrimeze publicul spectator cu povestea vieţii sale.

Şoferul de basculă de la “Romanii au talent”, la Timişoara, a emoţionat o ţară întreagă VIDEO
Ştefan Popescu sau “Fane Mississippi Delta Blues”, aşa cum s-a prezentat şoferul de basculă pe scena Operei Naţionale din Timişoara a oferit unul dintre cele mai emoţionante momente ale serii din cadrul emisiunii “Românii au talent”. Acesta a fost impulsionat de soţia sa pentru a veni la preselecţia spectacolului - “coana Veta”, cum omul o alintă.

La 56 de ani, Ştefan Popescu demonstrează astfel că niciodată nu este prea târziu pentru a-ţi împlini visele tinereţii, cu atât mai mult cu cât talentul este de partea sa.

“Ăsta e momentul “Românii au talent”! Este ceea ce visăm noi, cei din juriu să vedem la această emisiune”, a exclamat vizibil fascinat Mihai Petre . poate cel mai drastic membru al juriului, care s-a declarat încântat de vocea lui Ştefan Popescu şi de felul în care bărbatul s-a “descătuşat” pe scenă. Tot publicul din sală a aplaudat în picioare prestaţia bărbatului.

“Puteţi să-mi spuneţi Fane Mississippi Delta Blues”, a spus bărbatul că i se mai spune, acesta fiind pasionat de muzica blues încă din tinereţe.

Toţi cei trei membri ai juriului au spus “DA”, iar bărbatul care a plecat de pe scena Operei Române din Timişoara are şanse să ajungă cu adevărat departe, în competiţia “Românii au talent”.

După părăsirea scenei, Ştefan Popescu a dezvăluit un alt motiv pentru care a decis să lase volanul basculei pentru microfonul de cântat live. El a povestit, fără ca juriul sau spectatorii să-i cunoască adevărata dramă, că a dorit să urce pe scenă şi pentru a demonstra copiilor săi plecaţi peste hotare că este “cineva”, chiar dacă aceştia refuză să-l mai caute de mai bine de zece ani, bărbatul având-o alături doar pe “coana Veta”.

Print Friendly

Lasă un comentariu la acest articol !

Ţi-a plăcut articolul ? Dă-mi un Like !

Conform Clubului Român de Presă, se pot prelua texte din conţinutul articolelor în scop de informare sau pentru revista presei, în limita a 500 de caractere. În acest caz, OBLIGATORIU se va menţiona sursa www.voceatimisului.ro
Reproducerea neautorizată a textelor sau imaginilor de pe acest site cu încălcarea acestor norme este interzisă fără a avea un acord scris din partea REDACŢIEI şi se va soluţiona în instantele de judecată.

One Response to "Şoferul de basculă de la “Romanii au talent”, la Timişoara, a emoţionat o ţară întreagă VIDEO"

  1. IULIA  16.February. 2014 at 10:08 am

    BRAVO!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *