Home » NOUTĂŢI » Şoferul de basculă de la “Romanii au talent”, la Timişoara, a emoţionat o ţară întreagă VIDEO

Şoferul de basculă de la “Romanii au talent”, la Timişoara, a emoţionat o ţară întreagă VIDEO

Ştefan Popescu sau “Fane Mississippi Delta Blues”, aşa cum s-a prezentat şoferul de basculă pe scena Operei Naţionale din Timişoara a oferit unul dintre cele mai emoţionante momente ale serii din cadrul emisiunii “Românii au talent”. Acesta a fost impulsionat de soţia sa pentru a veni la preselecţia spectacolului – “coana Veta”, cum omul o alintă.

La 56 de ani, Ştefan Popescu demonstrează astfel că niciodată nu este prea târziu pentru a-ţi împlini visele tinereţii, cu atât mai mult cu cât talentul este de partea sa.

“Ăsta e momentul “Românii au talent”! Este ceea ce visăm noi, cei din juriu să vedem la această emisiune”, a exclamat vizibil fascinat Mihai Petre . poate cel mai drastic membru al juriului, care s-a declarat încântat de vocea lui Ştefan Popescu şi de felul în care bărbatul s-a “descătuşat” pe scenă. Tot publicul din sală a aplaudat în picioare prestaţia bărbatului.

“Puteţi să-mi spuneţi Fane Mississippi Delta Blues”, a spus bărbatul că i se mai spune, acesta fiind pasionat de muzica blues încă din tinereţe.

Toţi cei trei membri ai juriului au spus “DA”, iar bărbatul care a plecat de pe scena Operei Române din Timişoara are şanse să ajungă cu adevărat departe, în competiţia “Românii au talent”.

După părăsirea scenei, Ştefan Popescu a dezvăluit un alt motiv pentru care a decis să lase volanul basculei pentru microfonul de cântat live. El a povestit, fără ca juriul sau spectatorii să-i cunoască adevărata dramă, că a dorit să urce pe scenă şi pentru a demonstra copiilor săi plecaţi peste hotare că este “cineva”, chiar dacă aceştia refuză să-l mai caute de mai bine de zece ani, bărbatul având-o alături doar pe “coana Veta”.

Lasă un comentariu la acest articol !

Octavian Pintean

  Dacă nu dai dovadă de bun simţ, poţi să mă critici la tine pe pagina de Facebook, sau să mă spui lu’ mama ta. Aici nu ai ce căuta... Iar dacă ai ceva de spus, civilizat este să te prezinţi. [nu e frumos să te ascunzi în spatele unui pseudonim...]. Dacă aberezi, te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII

  Similar posts

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  error: Acest conţinut este protejat şi este proprietatea site-ului voceatimisului.ro!!!