ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișoara a ”luat fața” Bucureștiului! Aici se dă ORA EXACTĂ în AFACERI, în 2015!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ierarhia a fost realizată pe baza a zece criterii, fiecare dintre ele având o pondere de 10% în stabilirea clasamentului final: PIB-ul regional, PIB-ul pe cap de locuitor, câștigul salarial mediu net, șomajul, investițiile străine în perioada 1991-2014, infrastructura rutieră, infrastructura feroviară, numărul întreprinderilor active, stocul de locuințe și facilitățile educaționale cu impact în piața muncii (școli profesionale, universități).

Dacă în 2014, Timișoara era pe locul secund în Top 10, după București, între timp, lucrurile s-au schimbat, iar capitala Banatului a ”luat fața” capitalei României, orașul de pe Bega având avantajul amplasării teritoriale, dar și ”alianța” cu Aradul, acest binom realizând, anul trecut, exporturi de 7,2 miliarde de euro, foarte aproape de valoarea de 7,9 miliarde de euro înregistrată de București.

Top 10 cele mai bune orașe pentru afaceri

Locul 1: Timișoara
Județul Timiș este cel de-al treilea mare exportator din România, după capitala București și județul Argeș, cu al său oraș-reședință Pitești, unde se produc automobilele Dacia.

Locul 2: București
Bucureștiul este un oraș al maximului în privința anumitor indicatori, ponderați însă sever de neajunsuri în privința altora.

Locul 3: Cluj-Napoca
Dezvoltarea IT-ului clujean este de natură să consolideze poziția orașului de ”Capitală economică a Transilvaniei”.

Locul 4: Constanța
Traficul de mărfuri în port a crescut anul trecut, la fel și activitate din turism.

Locul 5: Oradea
Companiile continuă să investească zeci de milioane de euro la Oradea, în timp ce Primăria dezvoltă orașul cu fonduri europene.

Locul 6: Brașov
Dezvoltarea economică a Brașovului este înfrânată de împotmolirea unor importante proiecte de infrastructură

Locul 7: Arad
Factorii care poziționau Aradul între cele mai importante centre economice românești în prima jumătate a secolului trecut sunt valabili și astăzi.

Locul 8: Pitești
Din punct de vedere economic, când spui Pitești, spui Dacia. O realitate a ultimilor ani, confirmată și în 2014.

Locul 9: Tîrgu Mureș
Cum a evoluat economia din Tîrgu Mureș de la breslele meșteșugărești la era digitală, via dezvoltare industrială.

Locul 10: Iași
Reședință a județului omonim, orașul Iași este singurul pol de creștere din regiunea Nord-Est.

Configurția Topului întocmit de Forbes până la locul 40 poate fi văzută pe forbes.ro.

Aceeași revistă plasa Timișoara drept cel mai dinamic oraș al anului 2014, în fața Bucureștiului și a orașului Cluj-Napoca.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore