Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

‎ShoeBox 2014‬ – Cadoul din Cutia de Pantofi continuă, la Timișoara! Azi, la ”Iveco” FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Așa cum vă anunțam încă de săptămâna trecută, campania ”‎ShoeBox2014‬ – Cadoul din Cutia de Pantofi” constă într-o banală cutie de pantofi, pe care toți am avut-o uneori și de cele mai multe ori am aruncat-o, cutie care poate fi transformată într-un cadou prin simpla umplere cu diferite obiecte ce pot fi oferite copiilor nevoiași (vezi toate detaliile AICI).

În această campanie s-au implicat și membrii Asociației sportive Gao Racing Timișoara, care dorește să aducă un zâmbet pe faţa mai multor copii din familii defavorizate prin proiectul ”‎ShoeBox 2014‬ – Cadoul din Cutia de Pantofi”. Membrii asociației au realizat duminică, 30 noiembrie, prima acțiune de colectare, desfășurată în parcarea stadionului Dan Păltinișanu. La prima acțiune s-au strâns puțin peste 20 de cutii (vezi foto, jos), dedicate copiilor de toate vârstele.

O a doua acțiune de acest gen va avea loc în această seară la ”Ivoeco”, acolo unde în fiecare vineri seara tinerii șoferi și pasionații de motoare turate se adună pentru a-și încinge cauciucurile. Acțiunea de colectare începe la ora 21:30, iar membrii asociației Gao Racing Timișoara speră ca de această dată mult mai mulți timișoreni să participe ”activ” la donarea de cadouri pentru copii nevoiași.

Vă reamintim că pachetele se colectează zilnic și la adresa clubului Gao Racing Team Timișoara, pe str. Mareșal Constantin Prezan Bl. 77, Ap.1. Persoană de contact: Tirla Sergiu Tel: 0722.89.17.16. Campania ShoeBox se desfășoară la nivel național, iar lista cu celelalte puncte de colectare din toată țara, dar și alte puncte de colectare din Timișoara pot fi găsite AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

„Toy for Joy – Dă o jucărie, fă o bucurie!”. DONEAZĂ jucării pentru copii, de 1 iunie, la Timișoara

Idee ingenioasă din partea clubului sportiv GAO Racing Timișoara. Membrii acestuia s-au mobilizat și...

Emoționant! Comemorarea lui Paul Walker a depășit orice „barieră” la Timișoara

Moment istoric la Timişoara. Programat încă de duminică, evenimentul care urma să comemoreze trecerea...

Timişorenii organizează un marş în memoria lui Paul Walker. Campionul naţional la motociclism, Ionel Pascotă, va fi prezent!

Marcaţi de moartea celebrului actor Paul Walker, carismaticul interpret al rolurilor principale din seria...