Acasă Stiri Mai multe cartiere din nordul Timisoarei raman, maine, FARA INCALZIRE si apa...

Mai multe cartiere din nordul Timisoarei raman, maine, FARA INCALZIRE si apa calda

Compania locală care furnizează apa caldă și agentul termic în Timișoara, Colterm SA, a anunțat că, mâine, este nevoită să remedieze o defecțiune tehnică la rețeaua primară, ceea ce va duce la întreruperea serviciilor în mai multe zone din partea de Nord a capitalei Banatului.

”În vederea remedierii unei defecțiuni tehnice la rețeaua primară, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde și a încălzirii la PT 32, 33, 35, 36, 37, 38B, în ziua de joi, 28 martie, între orele 9:00-15:00”, anunță reprezentanții Colterm SA. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Amurgului, Calea Aradului, Boemia, Răsăritului, Sitarului, Somnului, Speranței, Liniștei, Scărișoara, Călan, Carei, Dej, Liege, Orșova, Cugir, Calea Torontalului, Felix, Irlanda, Calea Lipovei.

”La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere până la limpezirea ei. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, amintesc cei de la Colterm.

Galla Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recente

Comentarii recente