Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Foc şi pară. Adrian Diaconu despre Robu şi promisiunile sale fanteziste

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Deputatul PP-DD, Adrian Diaconu a fost cel care şi-a exprimat nemulţumirea în mod public, în ceea ce priveşte acţiunile şi deciziile edilului şef.

Ieri, un bărbat în vârstă de 49 de ani din Jebel a fost atacat de o haită de maidanezi chiar în gara principală a oraşului de pe Bega. Transportat la Spitalul Municipal, acesta prezenta răni grave, atât la mâini cât şi la picioare. Când a sosit momentul tragerii la răspundere, primăria Timişoara a dat din coate, „În privinţa incidentului petrecut pe terenul privat al SNCFR Infrastructură, Primăria Municipiului Timişoara îşi declină responsabilitatea, neavând prerogative să acţioneze în afara domeniului public. Singura culpă imputabilă Primăriei Municipiului Timişoara este, în privinţa acestui incident, că nu a amendat SNCFR Infrastructură pentru ţinerea ilegitimă a acelor câini pe proprietatea sa.”

Deputatul Diaconu a răbufnit într-o scrisoare deschisă, conform căreia primarul Robu ar fi prea implicat în viaţa virtuală a facebook-ului, în timp ce, pe străzile oraşului cetăţenii se luptă cu maidanezii. Circumstanţele s-au nimerit ghinionist pentru Robu, Gara de Nord, o altă controversă la ordinea zilei în agenda publică a oraşului. Astfel, Diaconu a ochit oportunitatea şi, desigur, „doi iepuri dintr-un foc” are o rezonanţă sonoră mult mai plăcută.

„Aţi avut de-a lungul acestui an şi jumătate şi aveţi în continuare colegi de partid în fruntea Ministerului Transporturilor. În bugetul acestui minister au fost cuprinse în tot acest timp reabilitări ale gărilor din vreo 27 de oraşe şi orăşele. La Timişoara, nimic! Principala cale de intrare feroviară în oraş riscă să fi arătat mai bine după bombardamentul care a nimicit mândra clădire de odinioară a gării!Unde sunt promisiunile de la începutul mandatului dumneavoastră? Unde sunt măcar cei 1,3 milioane de lei cu care vă lăudaţi că i-aţi “găsit” pe vremea ministrului Silaghi? De ce nu v-aţi bătut, dumneavoastră şi colegii dumneavoastră parlamentari, pentru a prinde în bugetul de pe 2014 măcar bani pentru o curăţenie cumsecade, o văruială generală şi un plus de siguranţă, dacă nu pentru modernizarea gării noastre?” a mai „curentat” deputatul PP-DD în scrisoarea sa.

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, oamenii politici timişoreni vor derula un nou episod, cu replici tăioase, trageri la răspundere şi atacuri la persoană.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore