Adrian Diaconu susţine într-un suflet priorităţile pentru trup

- Advertisement -

Deputatul Adrian Diaconu, recent ales vicepreședinte la nivel național în PP-DD, a declarat vineri că a cerut organizațiilor locale să să îi comunice o listă cu priorităţii pe care să le susțină apoi că amendamente în cadrul Comisiei de Buget-Finanțe, al cărei membru este. El speră să atragă finanţări pentru mai multe proiecte din Timiş.

Nu voi avea proiecte pentru biserici şi alte asemenea pentru că proiectele sunt mai mult pentru trup acum şi nu pentru suflet. Criza este financiară şi nu spirituală. Aş fi vrut să văd biserica mult mai implicată în comunitate. Aş fi vrut să văd popularizate în media acţiuni ale bisericii cum ar fi o scoală pentru copiii străzii, o masă caldă pentru nevoiaşi. Biserici avem. Nu avem şcoli, grădiniţe, microbuze care să ducă la scoală copiii. Dacă ar fi să aleg între o investiţie care ar aduce o sută de locuri de muncă şi construirea unei biserici, cu ochii închişi aş alege cea dintâi opţiune. Creând o sută de locuri de muncă într-o zonă, am rezolva grija trupească, iar oamenii ar avea apoi disponibilitatea să se îngrijească şi de suflet. Nu o să insist ca să se facă o biserică acolo unde mai sunt încă trei doar de dragul că dă bine sau de teamă că mă afuriseşte nu ştiu cine, a declarat Adrian Diaconu.

El a menţionat că diminuarea cheltuielilor parlamentarilor este o problemă făcută doar de dragul de a se abate atenţia de la dificultăţile economice ale momentului. În acest sens şi-a susţinut afirmaţia prin faptul că economiile realizate din tăierea unor sporuri şi indemnizaţii ale parlamentarilor se ridică la doar 0,027 la sută din bugetul alocat parlamentului.

Parlamentul are mii de angajaţi, clădirea este un mastodont. Sunt locuri de unde se pot face economii mai multe, dar care nu au fost aduse în discuţie.

Sursa Video: Răzvan Dobrica

 

 

 

 

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Un ţigan la benzinărie

Un țigan intră într-o benzinărie și-i zice casieriței:” Dă-mi...

Sânzienele Sărbătoarea verii şi a bucuriei

Prilej de a sărbătorii soarele şi muncile agricole, bunăstarea...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img