Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Adrian Diaconu susţine într-un suflet priorităţile pentru trup

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Deputatul Adrian Diaconu, recent ales vicepreședinte la nivel național în PP-DD, a declarat vineri că a cerut organizațiilor locale să să îi comunice o listă cu priorităţii pe care să le susțină apoi că amendamente în cadrul Comisiei de Buget-Finanțe, al cărei membru este. El speră să atragă finanţări pentru mai multe proiecte din Timiş.

Nu voi avea proiecte pentru biserici şi alte asemenea pentru că proiectele sunt mai mult pentru trup acum şi nu pentru suflet. Criza este financiară şi nu spirituală. Aş fi vrut să văd biserica mult mai implicată în comunitate. Aş fi vrut să văd popularizate în media acţiuni ale bisericii cum ar fi o scoală pentru copiii străzii, o masă caldă pentru nevoiaşi. Biserici avem. Nu avem şcoli, grădiniţe, microbuze care să ducă la scoală copiii. Dacă ar fi să aleg între o investiţie care ar aduce o sută de locuri de muncă şi construirea unei biserici, cu ochii închişi aş alege cea dintâi opţiune. Creând o sută de locuri de muncă într-o zonă, am rezolva grija trupească, iar oamenii ar avea apoi disponibilitatea să se îngrijească şi de suflet. Nu o să insist ca să se facă o biserică acolo unde mai sunt încă trei doar de dragul că dă bine sau de teamă că mă afuriseşte nu ştiu cine, a declarat Adrian Diaconu.

El a menţionat că diminuarea cheltuielilor parlamentarilor este o problemă făcută doar de dragul de a se abate atenţia de la dificultăţile economice ale momentului. În acest sens şi-a susţinut afirmaţia prin faptul că economiile realizate din tăierea unor sporuri şi indemnizaţii ale parlamentarilor se ridică la doar 0,027 la sută din bugetul alocat parlamentului.

Parlamentul are mii de angajaţi, clădirea este un mastodont. Sunt locuri de unde se pot face economii mai multe, dar care nu au fost aduse în discuţie.

Sursa Video: Răzvan Dobrica

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare