Alternosfera

Alternosfera este o formație de rock alternativ și a fost înființată în 1998. Trupa a lansat între timp patru albume și un EP. Recent, formația a obținut, pentru al doilea an consecutiv, premiul Best Romanian Alternative Rock Band, în cadrul concursului organizat de către site-ul de rock nr. 1 din România – Metalhead.

Festivalul Cultural Zilele Basarabiei, ajuns anul acesta la cea de-a XV-a ediție, este oferit de Organizația Studenților Basarabeni din Timișoara cu scopul de a marca și de a menține în conștiința neamului, împlinirea a 97 de ani de la Marea Unire a Basarabiei cu Patria-mamă, România. Festivalul și data istorica a Unirii a fost motivul care a unit basarabenii din Timișoara într-o organizație, o organizație deOSBită- OSB, Organizaţia Studenţilor Basarabeni: o asociație neguvernamentală, non-profit și neafiliată politic, înființată în data de 3 mai 2001.

După concert distracția continuă până dimineață cu un after-party-ul senzațional cu muzică electro, drum&bass și dubstep! Mai multe detalii despre acest eveniment puteți afla de pe Facebook, AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.