Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Autoutilitară încarcată cu două tone de fier vechi, fără documente, depistată de poliţişti la Dudeştii Vechi

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
86 %
3.1kmh
75 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

Marţi, 12 noiembrie 2013, poliţiştii oraşului Sânnicolau Mare au oprit pentru control o autoutilitară încărcată cu deşeuri feroase, care se deplasa pe raza localităţii Dudeştii Vechi.

După verificarea autovehiculului, poliţiştii au constatat că şoferul S. Ciprian, de 34 de ani, transporta 2.460 kilograme de deşeuri feroase fără documente legale de provenienţă. Oamenii legii au depistat că întreaga cantitate de material feros aparţinea pasagerului V. Pavel, de 63 de ani, din localitatea sus-menţionată.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pe cel din urmă, cu amendă în valoare de 1.500 lei şi ridicarea, în vederea confiscării, a întregii cantităţi de deşeuri feroase.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare