Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ca-n România! ”Fugarul” Ionuț Nasleu s-a trezit cu 11 polițiști la ușă, după ce fost reclamat de ”un anonim” că ar fi gazda unei petreceri private

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Nici pălincă de gutui, nu mai poate să facă, în liniște! Semn că toată lumea e cu ochii pe el, ca nu cumva să fugă prin livada de pomi fructiferi de la Obreja și să se facă nevăzut după butoaiele de răchie din căzănăria de la poalele muntelui Gugu.

Așa descrie Ionuț Nasleu, fostul șef de la SC Piețe SA și ”prieten bun” cu Dominic Fritz, întâmplarea de acum vreo oră, de la 20.30, chiar din curtea casei părintești din comuna Obreja, județul Caraș- Severin:

Numai ce terminasem de făcut pălinca de gutui, care a stat la macerat vreo 4 luni și, ca să sărbătoresc, cum e obiceiul, am chemat 4 muzicanți. Că așa e obiceiul la noi, când se face pălinca. În casă, în afară de mine, mai erau mama, sora mea, cumnatul meu, iubita mea și sora ei. Fără boxe, fără circ. La câteva minute au intrat peste noi, în curte, 11 polițiști. S-a umplut ograda. Erau mai mulți decât noi. Au spus că au primit o sesizare anonimă că e petrecere privată. S-au lămurit că nu e nicio petrecere, că eram doar noi de noi. Au plecat fără să ne dea nici o sancțiune”, povestește Nasleu.

Fostul consilier al primarului Nicolae Robu se află, în continuare, sub control judiciar, fiind sub sancțiunea acuzațiilor de ”șantaj”, într-un dosar, la plângerea prealabilă a doi jurnaliști, soț și soție.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=mN2fidK5BNU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare