Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Campionatul Naţional de baschet masculin U23 e gata de start. BC Timişoara în grupa cu Timba

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
16.3 ° C
17.3 °
14.1 °
58 %
1kmh
0 %
vin
19 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Competiţia naţională la baschet masculin rezervată jucătorilor ce au vârte de până la 23 de ani, debutează în acest weekend, iar echipele din Timişoara fac parte din aceeaşi grupă. Meciul BC Timişoara U23 – Timba Timişoara U23 va avea loc duminică 11 noiembrie, în sala Constantin Jude din oraşul de pe Bega, de la ora 16:30.

Campionatul Naţional de baschet masculin, compus din echipe a căror jucători au maximum 23 de ani, începe la acest final de săptămână. BC Timişoara face parte din Grupa C, alături de Timba Timişoara, CSM Oradea şi Universitatea Cluj. Iniţial, din serie făcea parte şi Viitorul Cluj, însă cea de-a doua grupare din oraşul de pe Someş s-a retras din campionat.

„Ne-am pregătit vreme de două luni, ca să jucăm trei etape săptămânale şi un turneu de trei meciuri, în perioada 19-21 decembrie. Jucătorii veniţi de la prima echipă sunt în pregătiri de trei luni de zile. Sistemul competiţional este departe de cel ideal, în sensul că grupele nu au fost bine alcătuite” a declarat Cristian Bota, antrenorul BC Timişoara U23.

Echipele prezente în această competiţie au fost împărţite în cinci serii, urmând ca primele două clasate să se califice pentru turneele semifinale. „Sezonul acesta, vrem să ne numărăm printre protagonistele campionatului. Nu cred că vom avea probleme să trecem în faza următoare. Informaţiile despre adversarii noştri nu sunt multe, dar le vom aduna de-a lungul întrecerii” a concluzionat Bota.

La BC Timişoara U23 va evolua şi sârbul Milan Badnjarevic, fiul celui tehnicianului primei echipe. Milan are 22 de ani şi a fost legitimat doar pentru formaţia de tineret a clubului. Prima partidă a Campionatului Naţional U23, dintre BC Timişoara U23 şi Timba Timişoara U23 are loc duminică, 11 noiembrie 2012, începând cu ora 16:30, la sala Constantin Jude. În acest prim tur, cu etape săptămânale, BC Timişoara va mai juca la Oradea (18 noiembrie) şi cu Clujul, pe teren propriu (25 noiembrie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare