La Cărtureşti începe o săptămâna de psihologie

0
621
sursa foto pagini de cultura

„Săptămâna PSI”, aşa cum se mai numeşte evenimentul ce cuprinde o săptămână de prelegeri pe teme de psihologie, are scopul de a încerca să dezvolte inteligenţa emoţională a oricărei persoane care va participa. În cadrul evenimentului vor avea loc ateliere de psihologie susţinute de psihoterapeuţi şi psihologi cu o vastă experienţă. Aceştia vor încerca, pe lângă să dezvolte inteligenţa emoţională a celor ce participă, să le dea acestora o idee despre cum îşi pot învinge sentimentele de vinovăţie şi ruşine. Mai mult decât atât, psihologii vor vorbi despre carismă, spontaneitate, înţelegere şi comunicare în general.

Evenimentul Săptămâna PSI este anul acesta la a cincea ediţie şi va avea loc – luni, miercuri, vineri şi sâmbătă – în librăria Cărtureşti situată pe strada Mercy, nr. 4, de pe lângă Piaţa Unirii.

Programul evenimentului este următorul: 

  •  Inţelegere, acceptare, resemnare – o abordare analitic existenţială.
Invitat: Ali Baeram
Data : 4 noiembrie (luni) – ora 18.00
Sursa foto: paginidecultura
  • Arta de a făuri oameni – psihologia familiei.
Invitat: Mona Vintilă
Data : 6 noiembrie (miercuri) – ora 18.00
  • Ce vreau?….Chiar trebuie?….. Oare pot?
Invitaţi: Dora Chelemen, Oana Bot
Data : 8 noiembrie (vineri) – ora 18.00
  • Despre nebunie, limite şi cireşe la urechi.
Invitat: Lucian Ile
Data : 9 noiembrie (sâmbătă) – ora 11.00
Săptămâna de psihologie este organizată de editura Trei, într-un program de colaborare cu librăriile Cărtureşti – nu doar din Timişoara, dar şi din Bucureşti, Cluj, Braşov şi Iaşi. Pe tot parcursul săptămânii, cărţile de la editura Trei vândute în librăria Cărtureşti vor avea o reducere de 25%.

Spune-ţi opinia civilizat!