Cel mai bun pilot din istoria motociclistă a Banatului, Ionel Pascotă, a început antrenamentele pentru noul sezon. Vezi ce planuri are!

- Advertisement -

Cel mai titrat pilot al motociclismului timişean şi unul dintre cei mai buni sportivi ai acestei zone, Ionel Pascotă este în faţa unui nou sezon competiţional. Motociclistul care şi-a mutat recent clubul de la Giroc la Timişoara, a început deja antrenamentele, alături de fiul său Patrick. Cei doi s-au antrenat pe circuitul Vik Power de la Arad, urmând ca săptămâna viitoare să continue sesiunea de antrenamente pe circuitul Euroring din Ungaria.

„Mă pregătesc intens atât pentru Campionatul Naţional cât şi pentru Capionatul European de Est, în ambele competiţii urmând să concurez la clasa SuperSport” a declarat Ionel Pascotă, care va debuta oficial pe circuit pe data de 1 mai, odată cu prima etapă a competiţiei eurpene – etapă ce va avea loc la Belgrad.

Micul Patrick continuă tradiţia familiei

Fiul lui Ionel Pascotă, Patrick, va concura în acest an la motociclism viteză la clasa 50 de centimetri cubi, la MotoCross tot la clasa 50 cmc, dar şi la SuperMoto, la 65 de centimetri cubi. Prima etapă pentru micul Patrick va avea loc pe data de 27 aprilie, la Arad, la clasa SuperMoto.

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Debut „castigator” în noul sezon de motociclism viteză pentru Patrick și Ionel Pascotă

Primele două etape ale Campionatului Național de Viteză pe...

FOTO Accident spectaculos pe A1. Doi șoferi morți, două TIR-uri făcute praf

Accident extrem de grav, în acestă dimineaţă, la ora...

Captură marca DIICOT: maior SRI, reţinut pentru trafic de droguri de mare risc

Un maior din cadrul Serviciului Român de Informaţii Arad...

Din aceeași categorie

Categorii Populare