Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialContrabandă PE SCUTER! Doi mopedişti "ticsiţi" cu ţigări şi fără permis de...

Contrabandă PE SCUTER! Doi mopedişti „ticsiţi” cu ţigări şi fără permis de conducere, prinşi de poliţiştii din Deta

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii oraşului Deta efectuează cercetări faţă de doi bărbaţi care se deplasau cu mopede pe drumurile publice, deşi nu aveau acest drept şi, totodată, aveau asupra lor 110 pachete de ţigarete de contrabandă.

Joi, 17 aprilie 2014, în jurul orei 18:20, poliţiştii din Deta au oprit pentru control un moped care circula pe D.N. 59, în localitatea Moraviţa. În urma verificărilor efectuate în baza de date, oamenii legii au stabilit că bărbatul de 47 de ani care conducea mopedul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar mopedul nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice. În urma controlului corporal al bărbatului, poliţiştii au găsit asupra sa 60 de pachete de ţigări netimbrate corespunzător.

Tot ieri, în jurul orei 19:30, poliţiştii au oprit pentru control un alt moped care circula pe raza localităţii Moraviţa, condus de un alt bărbat, în vârstă de 40 de ani. Şi acesta a fost verificat în baza de date, iar poliţiştii au stabilit că nici bărbatul de 40 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Poliţiştii au procedat la controlul corporal al acestuia şi au găsit asupra sa 50 de pachete de ţigări netimbrate corespunzător.

Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată de poliţişti, aceasta fiind predată Direcţiei Vamale Timişoara pentru luarea măsurilor legale, în timp ce pe numele celor doi bărbaţi au fost întocmite dosare penale pentru infracţiunile rutiere comise.

Foto:newsbucovina.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Film artistic! TaximeTRISTUL-activist Simi Drăgoi de la firma ”Tudo” confundă extrem de grav ficțiunea cu realitatea!

Ca să o scurtăm: Simon Petru Drăgoi este una și aceeași persoană cu cel...

De-ale carnavalului! TaximeTRISTUL-activist Simi Drăgoi, spaima autorităților publice, șoferilor și a societăților de asigurări auto

Mai mult ca sigur, numele de Simion Petru Drăgoi nu spune mai nimic opiniei...