Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dragan Petricevic ”fierbe”: Sunt nerăbdător să începem amicalele

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Prima echipă din Liga Națională de baschet masculin care s-a reunit pentru pregătirea sezonului 2044-2015, este BC Timișoara, alb-violeții făcând și câteva transferuri importante pentru a ”atenta” la un loc cât mai bun la finalul sezonului, de ce nu, chiar câștigarea unui trofeu. După patru săptămâni de antrenamente, staff-ul tehnic, întărit și el în această perioadă cu preparatorul Goran Damnjanovic, a pus accentul pe pregătirea fizică, una extrem de solicitantă.

”A fost o perioadă foarte grea şi nu este un şablon când spun că jucătorii au răspuns foarte bine. Desigur, există şi aspecte care nu m-au mulţumit şi mă refer la antrenamentul specific de baschet care nu a fost la nivelul aşteptat pentru o echipa ca a noastră, dar m-am aşteptat la acest lucru, pentru că 70% din antrenamentele noastre au avut caracter fizic şi pregătire specifică” a declarat Dragan Petricevic, antrenorul BC Timişoara.

O seire de ședințe de au avut loc în aer liber, cu preparatorii fizici Tiberiu Puta şi Goran Damnjanovic pregătind exerciţii combinate, de forţă şi dexteritate, însă acum, ”leii din Banat” se mută în sală, urmând ca în perioada următoare să înceapă partidele de verificare, atât de așteptate de antrenorul bosniac al bănățenilor. ”În continuare, vom lucra mai mult pe plan tactic, pentru ceea ce se numeşte chimia jocului. Avem un potenţial foarte bun şi sunt satisfăcut de starea de sănătate a lotului. Este dovada faptului că preparatorii fizici, şi Goran şi Tibi, şi-au făcut treaba foarte bine. Sunt nerăbdător să înceapă seria partidelor amicale, pentru că am reuşit şi pe partea asta să punem unele lucruri la punct, dar până nu începem să jucăm nu vom avea acea chimie despre care vorbeam şi care trebuie perfecţionată până la startul sezonului oficial” a adăugat Petricevic.

Prrima partidă de verificare a fost programată vineri, 29 august, în deplasare, cu Proleter Zrenjanin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare