Dragan Petricevic ”fierbe”: Sunt nerăbdător să începem amicalele

- Advertisement -

Prima echipă din Liga Națională de baschet masculin care s-a reunit pentru pregătirea sezonului 2044-2015, este BC Timișoara, alb-violeții făcând și câteva transferuri importante pentru a ”atenta” la un loc cât mai bun la finalul sezonului, de ce nu, chiar câștigarea unui trofeu. După patru săptămâni de antrenamente, staff-ul tehnic, întărit și el în această perioadă cu preparatorul Goran Damnjanovic, a pus accentul pe pregătirea fizică, una extrem de solicitantă.

”A fost o perioadă foarte grea şi nu este un şablon când spun că jucătorii au răspuns foarte bine. Desigur, există şi aspecte care nu m-au mulţumit şi mă refer la antrenamentul specific de baschet care nu a fost la nivelul aşteptat pentru o echipa ca a noastră, dar m-am aşteptat la acest lucru, pentru că 70% din antrenamentele noastre au avut caracter fizic şi pregătire specifică” a declarat Dragan Petricevic, antrenorul BC Timişoara.

O seire de ședințe de au avut loc în aer liber, cu preparatorii fizici Tiberiu Puta şi Goran Damnjanovic pregătind exerciţii combinate, de forţă şi dexteritate, însă acum, ”leii din Banat” se mută în sală, urmând ca în perioada următoare să înceapă partidele de verificare, atât de așteptate de antrenorul bosniac al bănățenilor. ”În continuare, vom lucra mai mult pe plan tactic, pentru ceea ce se numeşte chimia jocului. Avem un potenţial foarte bun şi sunt satisfăcut de starea de sănătate a lotului. Este dovada faptului că preparatorii fizici, şi Goran şi Tibi, şi-au făcut treaba foarte bine. Sunt nerăbdător să înceapă seria partidelor amicale, pentru că am reuşit şi pe partea asta să punem unele lucruri la punct, dar până nu începem să jucăm nu vom avea acea chimie despre care vorbeam şi care trebuie perfecţionată până la startul sezonului oficial” a adăugat Petricevic.

Prrima partidă de verificare a fost programată vineri, 29 august, în deplasare, cu Proleter Zrenjanin.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

SCM BC Timisoara joaca astazi, ultimul meci din Top 6, pe teren propriu

Echipa de baschet SCM BC Timișoara joacă astăzi, de...

BC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

Pauza în care a intrat competiția națională de baschet...

”Leii din Banat” intalnesc SCM U Craiova in ultima etapa din turul grupei A a Ligii Nationale

SCM Timișoara întâlnește SCM ”U” Craiova în ultima etapă...

Destinație SURPRIZĂ pentru fostul antrenor al lui BC Timișoara, Dragan Petricevic

Destinație surpriză pentru fostul antrenor al lui BC Timișoara,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare