Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Elveţianul DJ Cruz, protagonistul unei petreceri cu iz englezesc FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Weekend-ul trecut, petrecăreţii s-au strâns „cu mic, cu mare” în cadrul clubului Fratelli pentru a lua parte la încă un eveniment atent organizat de The Londoners. Evenimentul s-a derulat sâmbătă seara, iar cei prezenţi au fost proiectaţi într-un decor specific britanic. Gardienii palatului Buckingham au întâmpinat timişorenii pe cai, purtând ţinutele specifice din tunică roşie şi vestitele căciuli din blană de urs, nici dansatorii ce amintesc de celebrul grup „Morris” din Leicester sau pălăriile în stil melon au fost elementele ce au conturat ambientul.

Sosit direct din Zurich, tânărul DJ Cruz a fost protagonistul muzical şi, totodată, cel care a dat viaţă petrecerii. Acesta cochetează cu lumea clubbing-ului de la vârsta de 15 ani şi şi a fost distins cu premiul de “Best Open Format DJ” în anul 2012. Elveţianul a adus cu el cunoscutele sale seturi de trap şi house ce au fost gustate din plin de timişoreni.

 

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore