Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăExclusivExclusiv! Judecătorul Nicolae Tomuș:” Mă piș pe tine, vorbesc cu mă-ta! O...

Exclusiv! Judecătorul Nicolae Tomuș:” Mă piș pe tine, vorbesc cu mă-ta! O să vezi tu, f… gâtul mă-tii. Ești o târfă de 3 lei de f… în grup”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Timișoara (DIICOT) a dat lovitura de grație, în momentul în care, după mai bine de 2 ani de investigații sub acoperire, a reușit să destructureze o adevărată rețea de proxenetism și trafic de carne vie, formată aproape exclusiv din minore cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani. Așa cum rezultă din dosar, clienții copilelor făceau parte din mai toate categoriile sociale: magistrați, medici, avocați, polițiști, oameni de afaceri, patroni de discoteci și hoteluri și, nu în ultimul rând, muzicieni. Petrecerile private erau stropite din plin cu alcool și droguri, filmări și fotografii deochiate, culminând cu adevărate orgii sexuale și, de cele mai multe ori, cu sex în grup. Începând de azi, în serial, veți putea citi cum a început totul, cum s-a dezvoltat rețeaua și cât de departe a ajuns, cine sunt pilonii și narcomanii acestui grup infracțional, dar mai ales cine sunt cei care, direct sau indirect, au beneficiat de serviciile sexuale ale minorelor sau, în cel mai rău caz, deși ştiau ce se întâmplă, au preferat să întoarcă capul…

Martorul cu identitate protejată, Ioana Anghel, a povestit pentru procurorii DIICOT că pentru ea coșmarul a început în luna ianuarie 2015 când, aflându-se la verișoara sa în comună Ghiroda și fiind destul de târziu, a apelat la o prietenă de a sa, Raluca Betina, pentru a veni să o ia cu o mașină și să-i asigure transportul, până la domicilul său din Timișoara.” A trimis o mașină după mine, condusă de un prieten de-al său, Amo, care mi-a spus că prima dată mergem la firma lui. M-am speriat pentru că era noapte și eram singură. În final am ajuns la o vilă din Dumbrăvița pe strada Ariadna nr. 35. Am băut un suc după care a primit un telefon și a zis că trebuie să mergem să recuperăm un prieteneul de-al său din Calea Șagului, care arată bine și e atlet. Aici l-am cunoscut pentru prima dată pe Arthur alias Paul Mânzu, care s-a uitat atent la mine și mi-a spus că sunt cam grăsuță și că trebuie să slăbesc, drept pentru care mi-a dat câteva pastile de slăbit pe care nu le-am consumat. Tot Arthur mi-a spus că pot să fac bani din consumarea actelor sexuale cu clienți pe care urma să mi-i aducă, dar i-am spus că am doar 15 ani, lucru pe care l-a considerat irelevant. Ulterior, cu timpul, când a sesizat că mie a început să-mi placă de el, Arthur a început să se poarte tandru, crezând că și el este îndrăgostit de mine și astfel, după o vreme, am acceptat să consum acte sexuale cu el. O singură dată am acceptat să întrețin relații sexuale vaginale cu acesta…”

Proxenetul întinde coarda

Îndrăgostită până peste cap, Ioana Anghel a ajuns să-l servească pe Paul Mânzu, doar ca să nu-l supere. Astfel ”Arthur a insistat și mi-a propus să întrețin relații sexuale și cu amici de-ai săi. Așa i-am cunoscut pe DJ Gino Manozotti, Bală Gherorghe și pe judecătorul Nicolae Tomuș, zis Nik. De regulă, Arthur organiza o serie de petreceri la vila sa din Dumbrăvița, unde venea lume bună: avocaţi, medici, judecători și patroni. La chefuri se consuma frecvent un praf alb și sunt convinsă că erau droguri întrucât comportamentul lor se schimba și deveneau agitați, vorbind fără nicio noimă. O scenă identică s-a petrecut în luna februarie 2015, la o sindrofie, când cei prezenți aveau în față o farfurie în care se vedea un mușuroi de praf alb și fiecare aspira pe nas cu paiul din acea grămăjoară după care se consuma alcool. Amica mea, Raluca Betina, în vârstă de 16 ani, mi-a spus că Arthur imortalizează pe cameră de filmat scenele de sex, care se desfășurau în camerele de la etaj ale vilei între minore și clienți. Camera de filmat era încorporată într-o plasmă TV. În cursul lunii mai 2015, amica mea, Raluca Betina, a fost dusă de Arthur la patronul de la clubul Haven, Dorin Epure, unde a întreținut relații sexuale cu acesta. Doresc să precizez că, la un moment dat, având probleme cu genunchii, Arthur mi l-a prezentat pe ortopedul Horațiu Petrescu, rugându-mă să-i accept avansurile sexuale, dacă medicul mă va plăcea. Am fost la control la doctorul Petrescu Horaţiu, care după ce m-a consultat mi-a spus că sunt foarte drăguţă şi doreşte să ne întâlnim şi în acest sens mi-a dat şi numărul lui de telefon.”

Droguri la vedere

Un alt martor cu identitate protejată, taximetristul Marius Iorgovan, a precizat procuroriilor DIICOT că, în septembrie 2014, aflându-se la o comandă la Spitalul Județean Timișoara, în timp ce își aștepta clientul a observat” mașina Q7 condusă de judecătorul Nicolae Tomuș, care a oprit la circa 5 metri de el. După câteva secunde a apărut Arthur, înoțit de un alt cetățean, pe care-l cunosc sub numele de Raul, care i-a întins judecătorului, prin geamul deschis, o punguliță tip ziplock de culoare transparentă, ce conținea un praf alb. Am văzut cum Tomuș, după tranzacție, i-a întins lui Arthur două teancuri de bani. Despre Tomuș pot să afirm că, din discuții purtate cu colegii mei, știu că acesta frecventează clubul Fratelli, că este consumator de cocaină și că îi plac fetele de până în 17 ani, cu care se afișa frecvent. Precizez că în data de 7/8 noiembrie 2014, aflându-mă cu colegi de-ai mei în clubul Nuvo (Nouveau) din Timișoara, l-am observat pe judecătorul Tomuș, la o masă apropiată de a mea, însoțit de o tânără brunetă înaltă, în timp ce priza cocaină. Cocaină se afla pe masă, iar Tomuș se apleca spre masă, aspirând praf alb. Am sesizat aceste detalii pentru că Tomuș se apleca des asupra mesei cu nasul și am observat 7 linii albe aşezate pe masă, la distanță mică una de alta. Pe tânăra care îl însoțea pe judecătorul Nicolae Tomuș am recunoscut-o din planșa foto pusă la dispoziție de procurori, astfel încât recunosc că ea este Maria Marcan. Tot din planșa foto l-am recunoscut și pe cel care îl însoțea pe Arthur pe data de 1 septembrie 2014, la Spitalul Județean, ca fiind Socaciu Raul Mihăiță”.

Într-o altă interceptare telefonică între Paul Manzu-Vasile şi un anume Iancusi Amarilo-Alin zis „AMA”, anchetatorii au surprins o discuţie în care Manzu îi cere să aducă nişte „fân” pentru petrecerile organizate de acesta.

M.P.V.- Am venit să-l iau pe Nick, pe deşteptu, să-l arunc, în p… a mea, acasă să pregătească casa de iureş.
I.A.A.- Na eu acum sun, în cinci minute.
M.P.V.- Şi să mă iei ceva „fân”.
I.A.A.- Acuma sun, în cinci minute.

Șantaj și umilințe

Poate că una dintre cele mai interesante declarații, date în fața prcurorilor DIICOT Timișoara, aparține unui alt martor cu identitate protejată, minora Carla Popescu. Fata a povestit achetatorilor că, la fel ca și celelate victime, a căzut în capcana dragostei necondiționate, oferite de proxenetul Paul Mânzu. La un moment dat, povestește minoră, Arthur, alias Paul Mânzu, i-a regizat un furt, astfel încât în schemă, pe post de salvator pe cal alb, a apărut judecătorul Tomuș: ”În decembrie 2014 am început relația cu judecătorul Nicolae Tomuș, după ce m-am despărțit de Arthur, care mă acuza că i-am furat diverse lucruri și mă amenința că le va spune părinților mei. Practic, mă hărțuia, când a intervenit Nik Tomuș, care a spus că mă va salva din mâinile lui Arthur și că se va purta frumos cu mine. Am crezut că este o persoană de încredere, fiind judecător, dar ulterior am constata că este o persoană agresivă. Mă controla mereu, mă punea să port mereu negru și să mă macheiz strident când ieșeam împreună în oraș. Din cauza unor motive puerile, m-a bătut de trei ori: o palmă peste față, un pumn în spate și un picor peste coapse. Am încercat să ies din această relație, dar nu am putut întrucât acesta mă șantaja, amenințându-mă că-i va spune mamei mele. Mă amenința constat cu darea în vileag, dacă nu fac ce spune el. Practic, judecătorul Tomuș dorea să fiu mereu la dispoziția sa, să stau cu el în casă, să-l însoțesc în oraș și să întrețin relații sexuale. L-am văzut pe judecătorul Tomuș consumând droguri și am fost amenințată să-i fac rost și de alte colege de-ale mele, care să întrețină relații sexuale cu el. Astfel, acesta a mai întreținut relații sexuale cu minorele Marcan Dandeș, Dumitraș Denisa, o anume Iasmina și Surleanu Alexandra Corina, zisă Biscu. În timpul relației mele cu Nicolae Tomuș, am sesizat că acesta, împreuna cu prietenii săi, polițistul Ovidiu Gâțan și Paul Mânzu, dețineau filmulețe erotice cu scene de sex cu minorele Alexandra Bârsan și Andrada Pop, zisă Rișa”.

Un alt client de-al lui Mânzu, care „servea” minore este Fieraru Aurelian din Bucureşti. In seara de 11.04.2014, aceştia se întâlnesc la Băile Herculane, pentru a „testa marfa”. Înainte de a ajunge la destinaţie Manzu îl sună pe acesta şi îi prezintă la telefon „PERFORMANŢELE SEXUALE” ale minorelor.

M.P.V.- Mori ce e aici, mori!
F.A.- A?
M.P.V.- Fii atent aici! Asta, acum, în noiembrie, era virgină, când m-am intersectat io cu ea…
F.A.- Cum?
M.P.V.- Era şi ea virgină. Ştii? Şi acum nu mai e. A venit altă care e virgină şi vrea iureş.
F.A.- Asta e frumoasă.
M.P.V.- Dar ţi-o ţin eu până vii tu. E înaltă, cur, tot vrei, sâni!
F.A.- Da? Pune-o la avion!
M.P.V.- Nu ştiu, că n-are „18 metri” (n.r. 18 ani). Mai lipsesc câteva luni.
F.A.- A! Am înţeles.
M.P.V.- Nu ar fi problemă că, cred că poate să vină cu avionul ce p.. a mea!
M.P.V.- Vezi că asta are o prietenă cu nişte ţâţe foarte faine, exact cum îţi place ţie, aşa puţin mai… Abia aseară a fost dezvirginată, p.. a mea. Şi i-am zis să o ia şi pe ea, nu? Amândouă, le faci pe amândouă dacă e.
F.A.- Da, hai! Mă hai mă pune-te la drum că eu acum în cinci minute am plecat!
M.P.V.- Mă pun mă, le-am trimis deja să se schimbe! Eşti nebun? Hai!

Dar Manzu zis „Artur” nu avea doar clienţi cu potenţial financiar pe măsură, disponibili să plătească între 600 şi 1000 euro pentru distracţie, Mânzu furnizând fete şi unor bărbaţi proveniţi dintr-un mediu „elevat”, aceştia fiind politicieni. Într-o interceptare făcută în data de 09.04.2014, la ora 18:04, o anume femeie rămasă ca autoare necunoscută, îi face o comandă proxenetului de o damă de companie care să fie la un standard ridicat, având nevoie de aceasta pentru a întreţine relaţii sexuale şi sociale cu un politician. Redăm mai jos discuţia purtată între cei doi.

M.P.V.- Ai zis să pregătim, că faci nu ştiu ce „acţiune”, că vine nu ştiu cine… Ha?
A.N.- Alo da!
M.P.V.- Ai zis că vine nu ştiu cine, că organizăm nu ştiu ce…
A.N.- Cine? Ce? Cum?
M.P.V.- Nu ştiu, mi-ai zis tu că: „Am nevoie de… săptămâna viitoare!”
A.N.- Aaaa! Păi, da, dar a trecut, frăţică.
M.P.V.- O lună… Păi nu ai sunat.
A.N.- Dar nu o lună. Îmi trebuie cineva ca lumea, îţi explic acum. Oricând e disponibilă, că am pe cineva super tare, care s-a mutat aici, că era plecat…
M.P.V.- Aha.
A.N.- Că era plecat şi s-a mutat cu lucrările aici, e cineva din Parlament şi, din când, în când o iau cu mine o zi, două, dar trebuie să fie calumea şi nu o să îi pară rău tipei.
M.P.V.- Bine, ok, hai!
A.N.- Dar trebuie să aibă… Cum să zic? Să fie şlefuită, să…
M.P.V.- Bine, lăsa că vorbim, ne vedem!
A.N.- Trebuie să fie de calitate, să ai cu cine să discuţi, nu să fie proastă!
M.P.V.- Bine, ne auzim atunci!
A.N.- Hai, ceau, ceau ceau!

Sifonare din interior

Un alt aspect foarte important şi în acelaşi timp foarte grav din acest dosar este, „miserupismul” de care dădea dovadă judecătorul Nik. Acesta a fost înştiinţat din interiorul organelor de anchetă sau de colegii de breaslă, că numărul lui de telefon A FOST PUS SUB URMĂRIRE şi s-a emis un mandat de ascultare pe numărul acestuia. O discuţie telefonică purtată de Manzu Paul Vasile şi Tomuş Nicolae Aurelian în data de 06.02.2015, denotă faptul că judecătorul ştia la data respectivă că telefonul lui este ascultat. Redăm mai jos discuţia telefonică purtată între cei doi.

M.P.V.- Telefonasul tău ăla să îmi bag picioarele.
T.N.A.- Telefonul meu e ascultat, dacă în caz că nu ţi-ai dat seama.
M.P.V.- Ce e cu el? A!
T.N.A.- E ascultat, e simplu.
M.P.V.- Bine, bine, na, ok.
T.N.A.- Păi sunt judecător, asta e. Toată lumea îşi închipuie că nu ştiu ce fac eu. Ce căcat fac? Te sun să văd unde eşti? Ce fu#em?
M.P.V.- Nimic.
T.N.A.- Cam asta e toată faza. Ce pu#a mea fac? Asta e tot ce fac.
M.P.V.- Bine, nu e problemă.
T.N.A.- Ce faci tu? Unde eşti tu?
M.P.V.- Nu ştiu. Am plecat puţin în afara oraşului să iau pe cineva şi vin să petrecem, că văd că şi tu ai o domnişorică frumoasă, mă gândesc că…
T.N.A.- A rămas cu părinţii ei, numai, gata, nu mai petrec.
M.P.V.- De ce?
T.N.A.- Na, păi au chemat-o acasă. Ce pu#a mea să fac? Aiurea, deci…
M.P.V.- Păi?
T.N.A.- A vrut să o duc acasă şi pu#a mea şi aiurea, nu mai am chef de nimic. Na bine. Deci vii şi tu înspre oraş? Ce faci?
M.P.V.- Da, o să vin curând şi eu, dar am înţeles că nu ştiu ce Fratelli, chestii.
T.N.A.- Nu ştiu, nu ştiu eu, nu ştiu, habar nu am. Eu nu ştiu dacă ies.
M.P.V.- Eu nu prea am dormit.
T.N.A.- Măi, tu fă ce vrei! Eu nu ştiu dacă ies, am vrut să stau puţin cu voi…
M.P.V.- Dacă ieşi tu vin. Dacă nu ieşi…
T.N.A.- Eu nu cred, eu nu cred că ies, dar voi ieşiţi, omule ieşiţi liniştiţi! Şi aseară… eu cam nu am treabă.
M.P.V.- Am agăţat tot felul de cazuri pe acolo.
T.N.A.- Foarte bine, mă bucur.
M.P.V.- După aia la Moli. Era Rico să se lipească de…
T.N.A.- Foarte bine. Dar nu ştiu, nu vreau să… na, eu mă opresc acum la Kaifland şi mă duc spre casă, nu ştiu dacă mai am chef de ceva.
M.P.V.- Eşti cu Luci?
T.N.A.- Cum?
M.P.V.- Eşti cu Luci?
T.N.A.- Nu, eu îs singur. Acum îs singur, mă opresc aici, apoi poate mă opresc puţin la Mall să îi salut. Oricum eu intru până la Zara, ei am înţeles că sunt pe acolo la o pizză, dar nu cred că mai ajung, nu ştiu, habar nu am, nu ştiu ce.
M.P.V.- Aha. Am înţeles.
T.N.A.- Nu ştiu. Acum o să sun să văd dacă mai sunt acolo, nu ştiu, habar nu am. Asta e.
M.P.V.- Am înţeles, da, da, da bun.
T.N.A.- Nu am nici un chef dar tu have fun, te rog eu să te distrezi! Nu, distrează-te liniştit, vezi tu ce faci. Have fun! Simte-te bine.
M.P.V.- Ok. Merci la fel.
T.N.A.- Sigur, te pup, te pup.
M.P.V.- Ceau, ceau.

Va urma…….

1 COMENTARIU

  1. Acest personaj infect a fost judecator si se ocupa de dreptul familiei si minori ???? INCREDIBIL! JUDECATOR ? Pai asta nu e functie pentru golani si pesti, sau .. mai nou …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare