Exclusiv! Stenograme incendiare în dosarul de proxenetism ”sex cu minore”, instumentat de DIICOT Timișoara

0
1599

După mai bine de 24 de luni întregi de muncă sub acoperire, filaje și interceptari telefonice, care se regăsesc într-un dosar penal cu peste 3000 de pagini, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Timișoara (DIICOT) a reușit să dea o lovitură de zile mari: a pus pe butuci cea mai prolifică rețea de prostituție și trafic de carne vie din România! O rețea, NU ca oricare alta, ci una formată EMINAMENTE din minore, marea majoritate virgine, cu vârste cuprinse intre 15-17 ani. Atât și nici ”un centimetru” mai mult întrucât, conform pretențiilor emise de clienții rețelei, tinerele de 18 ani erau considerate deja…băbăciuni!

Asa cum rezultă din ancheta procurorilor DIICOT, aflată în curs de finalizare, COPILELE erau racolate de pe rețelele de socializare – Facebook, Tango, WhatsApp, Badoo etc – după metoda ”loverboy”, o schemă de lucru prin care, chipurile, ”prințul pe cal alb” se îndrăgostește la prima vedere și iremediabil de minoră. Urmează întâlniri, promisiuni, tatonări, se fac mici invesții în haine și telefoane mobile, se achită note prin cluburi de noapte și restaurante, se schimbă săruturi incocente după care fata, în final, cedează un pic. E suficient chiar și un pic – sâni goi, o tentativă de masturbare sau un psedo sex oral – pentru ca orice mișcare a fost filmată, astfel încât, dacă minora ar fi refuzat vreo ”întâlnire” cu vreun ”prieten” de-al ”prințului pe cal alb”, aceasta să poată fi amenințată cu publicarea filmulețelor erotice pe internet. Sau, în cel mai fericit caz, cu trimiterea imaginilor către părinți sau afișarea acestora chiar la… intrarea în scoală! Șantaj în toată regula!

Odată intrate în horă, minorele au trecut prin mâinile mai multor ”prieteni” și, după anumite ”recomandări”, erau invitate la Balul cel Mare: orgii sexuale, săptămânale, în toată regula, întîlniri care erau stropite din greu cu alcool, cocaină, extasy, canabis! De toate, pentru toți! Locațiile unor astfel de ”baluri vieneze” erau diverse: de la imobile din Dumbrăvița, pâna la pensiuni turistice la Dunăre, hoteluri pe la Herculane, spa-uri pe la Timișoara și Szeged etc. Clienții, unul și unul: magistrați, avocați, politicieni, oameni ai legii, polițiști, edili locali, oameni de afaceri, doctori, interlopi, profesori, patroni de hoteluri, discoteci și restaurante. Absolut, nume sonore! Normal, nici prețurile nu erau pentru buzunarul oricui: între 600-1000 euro biletul de intrare!

Începând cu săptămâna viitoare, voceatimișului.ro va publica, EXCLUSIV în serial, dezvăluri incendiare despre toată această rețea. Dialoguri absolut incredibile și halucinante, frății mafiote care abia acum au sens și o serie de încrengături între cei care împart legea și cei care o terfelesc! Veți citi și cine cumpără drogurile, cine le transportă și cine sunt consumatorii, chiar dacă vorbim despre PERSOANE PUBLICE!  Veți vedea, totodată, în ce context, pe un BLOG, la un material despre o rețea de prostituție, a apărut poza unei jurnaliste timișorene, aproape dezbracată și cine a comandat ”meniul zilei”, dar mai ales de ce! Combinație informativ-operativă de doi lei! Schimb de replici între jurnaliști și judecători, atât la telefon cât și prin restaurante, în care magistrații ”dau pe surse” lucruri inimaginabile, iar jurnaliștii dau raportul de zi pe unitate. Ca se nu mai vorbim de ofițeri de poliție, care se plâng în banda 1800 MHz, ca ei vin cu ”fierul”, dar le lipsește…”carnea”! Altfel spus, stenograme incendiare care nu fac decât să demonstreze că imaginea publică a unora e apă de ploaie!

Așadar, un serial de zile mari, așa cum nu a mai vazut Timișoara în ultimii 20 de ani…

Spune-ţi opinia civilizat!