Gigi-Ilaș-

La două săptămâni de când a fost prins beat la volan și cu ITP-ul expirat, Gigi Ilaș, „jurnalistul 100 de mărci”, nu a fost în stare să își ia mașina de la locul unde a fost prins. În schimb, el face presiuni pentru a scăpa de pedeapsă.

Mașina lui Gigi Ilaș este tot pe strada Albinelor, în locul unde a fost surprins de polițiști beat la volan, cu ITP-ul și asigurarea minimă obligatorie expirate, în noaptea de 12 spre 13 martie. Probabil la intimidare, sau pentru a se asigura că autoturismul nu va fi ridicat, „jurnalistul beţic” a lăsat la vedere o carte de vizită de-a sa, de pe vremea când era redactor-șef la Opinia Timișoarei, ziar de la care și-a luat ,,viteză” în urmă cu câțiva ani. De asemenea, pe parbrizul mașinii și-a lipit un autocolant potrivit căruia ar face parte din Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual. Este clar că pentru a face parte din Sindicatul Polițiștilor trebuie să fii… polițist, ceea ce ,,Jiji de la presă” nu este.

Vocea Timișului a aflat și că Ilaș încearcă să scape de amendă și de pedeapsa primită, de suspendare a carnetului pentru 90 de zile. El a contestat amenda și decizia polițiștilor în instanță.

Contestatie Gigi Ilas

Presiuni la adresa polițistului care l-a prins beat la volan

Pe lângă asta, el încearcă denigrarea polițistului care l-a prins băut la volan, pe blogul personal, unde susține că este vorba despre un caz luat la întâmplare din poliție, fără a menționa că Doru Sălăjan este chiar agentul care l-a prins în timp ce încălca legea. Iar motivul găsit pentru care denigrează polițistul este unul cel puțin pueril, și anume contul de Facebook al acestuia, unde agentul a scris la ocupație, cel mai probabil în spirit de glumă „ditamai ajentu șăf”, iar la studii, „grădinița cu program prelungit”.

Extraordinar!!! Ce să vezi………..frustrant mă băiețaș!

6 COMENTARII

 1. Acesta este nivelul la care se afla acest „ziarist”, atat moral cat si profesional. Acesta este, din pacate si nivelul institutiei de presa, in cadrul careia isi desfasoara activitatea acest domn „ziarist”. Un fel de „zero tv” mai mic.
  Pentru cine nu stie, va spun eu: Dl Ilas este cel care scrie articolele si tot dumnealui este si cel care posteaza comentarii, bineinteles, ascunzandu-se sub diferite identitati ( chiar nume de femeie…:))) ) Mai mult, scrie articole semnandu-se cu „numele de scena” „VLAD ENCIU”. Nu exista „Vlad Enciu” – Ziarist. Este tot domnul „gigi ilas”.
  Si ca sa inteleaga toata lumea, in noaptea de 12/13 Martie, in urma unui filtru organizat, pe strada Frigului din Timisoara, domnul „Gigi Ilas” in timp ce conducea autoturismul din imaginile de mai sus, a fost oprit pentru control. In urma verificarilor efectuate, am constatat ca autoturismul condus de dl Gigi Ilas nu avea asigurare obligatorie (RCA) valabila iar verificarea tehnica periodica era expirata de mult timp ( nu mai retin exact cat). Fiind intrebat despre imprejurarile care au dus la faptele savarsite, dl Ilas a raspuns ca este ziarist si ca poate ajuta sau nu politia prin articole de presa, atat prin intermediul unui ziar cat si prin intermediul televiziunii „Europa Nova”.
  Pe timpul discutiilor purtate cu dl. Ilas, am simtit ca acesta emana miros de bauturi alcoolice, fapt pentru care, neavand in dotare un aparat etilotest, i-am solicitat sa ne insoteasca la cel mai apropiat echipaj care avea in dotare un astfel de aparat. Echipajul se afla in incinta Spitalului Clinic Municipal, unde dl Ilas a fost testat cu aparatul din dotarea membrilor echipajului ( aparat etilotest omologat si verificat metrologic). Aparatul a indicat valoarea de 0.14 miligrame/litru de alcool pur in aerul expirat, ceea ce inseamna ca in sange este aproximativ 0.28 miligram/litru alcool pur. Tinand cont de cele de mai sus, s-au incheiat procese verbale de constatare a contraventiilor prevazute de art. 102 alin.1 pct1) si art. 102 alin3 lit.a) din OUG195/2002, precum si de Legea 136/1995 rep, privind asigurarile in Romania.
  Cu privire la modul de intocmire a proceselor verbale de contraventie, in care nu este mentionata seria aparatului cu care a fost testat, pun in vedere prevederile OG2/2001, OUG195/2002 si Regulamentul de aplicare a OUG195/2002 aprobat prin HG1391/2006, unde NU EXISTA O ASTFEL DE PREVEDERE! Procesul verbal incheiat cu aceasta ocazie cuprinde toate elementele prevazute de legile susmentionate.

  • Iar cu privire la pozele mele, culese de dl Ilas, fara acordul meu, de pe pagina mea de facebook, aduc la cunostinta celor interesati, ca pozele publicate de dl Ilas sunt REALE, NETRUCATE dar sunt realizate in timpul meu liber, chiar in concediu de odihna. Faptul ca sunt politist nu implica sa imi pun cascheta pe cap si atunci cand fac plaja. Politistul este un cetatean ca oricare altul, cu plusuri si minusuri cu atuuri si cu defecte, ca orice om. Nu consider o greseala sau o ofensa adusa institutiei din care fac parte prin faptul ca particip la distractii DECENTE. Nu este defaimator faptul ca beau o bere cu colegii mei….si DA, ESTE ADEVARAT !!! Imi face placere sa beau o bere cu ei !!! ( chiar daca, de cele mai multe ori nu reusesc sa beau o bere de 500ml intreaga )…

 2. Teparul asta de jurnalist, vrea sa fie mai presus de LEGE? La toata lumea cere bani imprumut si da TEPE GUNOIUL ASTA. Daca il suni sa-i ceri banii tai inapoi, face ca o piz……a si scrie ca l-ai amenintat. Un jeg ordinar! Bine i-au facut politistii, un animal ca asta beat, iti omoara copilul pe trotuar sau pe trecerea de pietoni si dupa aia primeste pedeapsa cu suspendare. Tara de cretini! Da banii la oameni TEPARE si plateste datoriile la asociatia de locatari FLAMANDULE. Te-au dat si aia in judecata pentru o gramada de bani ce-i datorezi.

 3. Interesant….sunt membru in acest sindicat de la infiintarea lui si nu am primit actibild pentru autoturism cu SNPPC Timis..oare cum a intrat in posesia acestuia si ce calitate are pentru a o folosi……in afara de un calendar de birou si o agenda de sfarsit de an primit de la sindicat altceva nu am primit….cand intrebi ceva se raspunde scurt ( de cele mai multe ori scirbit) si te lasa cu ochii in soare…..acelasi lucru este valabil si pentru cei de la IPA….Iar cu atacurile in presa ale jurnalistilor pentru cei care isi fac meseria ( asa cum o stiu) de multe ori sunt de fapt polite de platit…vezi gen Salajan….multi stim realitatea dar nu abuzam de ea…..cu respect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here