Gigi-Ilaş-spionul-din-pubelă

În urma monitorizării apelurilor telefonice, interceptate în baza unui mandat de siguranță națională, Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Timișoara (DIICOT) a ajuns la concluzia că rețeaua coordonată de Paul Mânzu, zis” Arthur”, era una extrem de complexă, sens în care, cu sau fără voia lor, zeci de minore, marea lor majoritate din Banat, au ajuns să fie exploatate sexual, chiar sub amenințare și șantaj. Așa cum rezultă din dosar, departe de a fi un lup singuratic, Paul Mânzu nu acționa de unul singur, când se punea în discuție coruperea sau exploatarea sexuală a unor minore, ci era sprijinit și de către alte personaje. Polițistul proxenet Ovidiu Gîţan, apropiat şi, ,,tovarăş” bun cu, ,,jurnalistul” Gheorghe Ilaș – am pus în ghilimele JURNALISTUL fiindcă băiatul ăsta este o ruşine pentru breasla ziariştilor din Timişoara şi nu numai. Peste tot unde a lucrat, deontologul Ilaș, s-a ocupat de mici găinarii şi combinaţii, drept urmare „a fost dat ,,afară” de la majoritatea publicaţiilor la care a lucrat, ulterior cumpărându-şi un blog cu nume de, ,,preş” sau ceva asemănător cu un ştergător. Neimportant oricum, pentru că s-a apucat să arunce cu mizerii şi lături în oameni de afaceri, poliţişti, judecători, jurnalişti şi mulţi alţii, cu care, înainte de a-şi umple capul cu alcool, socializa şi fraterniza la greu.

În mod cert, după cum arată și rechizitoriul DIICOT, pe lângă exploatarea minorelor și aprovizionarea clienților cu droguri de mare risc, Paul Mânzu avea grijă ca unii avocaţi şi, ,,jurnalişti” să nu ducă lipsă de nimic, doar minorele erau uşor de corupt pe Facebook şi ulterior de şantajat cu filmuleţe sau fotografii deochiate. Aşa a ajuns şi fotografia cu colega noastră din presă, pe, ,,blogul cu nume de ştergător”, iar Ilaș Gh. sau Vlad Enciu, de fapt una şi aceeaşi persoană, a publicat o mizerie de material în care fotografia jurnalistei, livrată, ,,pe surse” de proxenetul poliţist, Ovidiu Gîţan, a apărut publică.Articol Oana Musat Acel material nu avea nicio legătură cu colega noastră, ci cu viaţa ei privată, doar că, ,,jurnalistul” Ilaș, trebuia să onoreze comanda dată de, ,,fratele” proxenet Gîţan. Acesta o tot ameninţa pe jurnalistă, că va face publică fotografia cu ea, în sânii goi, şi o va face VEDETĂ, fiindcă fata a avut curajul să întrerupă relaţia cu el, când şi-a dat seama de fapt cine este poliţistul proxenet. Motivele sunt multe, de la obligaţia de a trage pe nas, până la încercarea de-a o convinge pe jurnalistă să accepte o partidă de sex în grup.

Pe lângă faptul că, ,,jurnalistul” Ilaș era un soi de, ,,publisher” a proxenetului-politist Gîţan, în sensul că expunea în mod public fotografii intime cu jurnaliste, doar ca să pună presiune psihică asupra acestora, ca să intre în circuitul sexual al grupului, tot Ilaș făcea şi altfel de servicii, de ,,reţea” poliţistului Gîţan. În sensul că culegea informaţii şi dădea informaţii despre procurorul DIICOT, Carmen Martinov. Ba mai mult, a şi încercat, la sugestia şi rugămintea expresă a politistului-proxenet să-l tragă de limbă pe magistrat, doar-doar va afla detalii nepublice despre ancheta celor de la DIICOT Timişoara. Relevantă în acest sens este discuţia purtată între Ilaș şi Gîţan, în data de 25.05.2015, la ora 14:21:26.

Ilaș- Domnu.
G.O.- Da maiestre, am avut şedinţă.
Ilaș- Am vorbit cu…, Cătălin încă nu ştie ce face cu el, dacă îi plăteşte sau nu maşina, mă rog, e cam bulversat şi el, nu?
G.O.- Dar e şoarecul ăla, nu?
Ilaș- Ha?
G.O.- Ăla e, şoarecul.
Ilaș- Da, asta, da.
G.O.- Ăla să nu strige, ăla să nu facă ca porcul încontinuu.
Ilaș- Da?
G.O.- Ai de p.. a mea! E mort tot timpul.
Ilaș- Da. Păi dacă te uiţi la el pe Facebook toate pozele cu el sunt cu Jack Daniel’s sau cu bere în faţă.
G.O.- Dar e un nesimţit, un beţivan.
Ilaș- Aha. Dar taică-su cum e?
G.O.- Taică-su e ok în p.. a mea, în mare e ok. El e un nesimţit, e un prost, un şoarec, e un vagabond.
Ilaș- O zis şi asta că e cam retard.
G.O.- E praf în p.. a mea.
Ilaș- Şi e cam retard.
G.O.- Exact. Am…, ai văzut aia cu desistarea? Nu ai citit?
Ilaș- Cu ce desistare?
G.O.- Am făcut o desistare. L-au prins D.G.A. pe unu, o vrut să îmi dea bani, nu ştii? Poliţist de la Secţia 1 a refuzat şpaga.
Ilaș- A, aia 250 de euro?
G.O.- A, 500, o zis 250 în prima transă şi mâine, a doua zi 250.
Ilaș- A! Păi asta când a fost?
G.O.- A, păi miercuri sau joi, nu mai ştiu exact.
Ilaș- Da, şi nu ai putut să dai, eu nu mai vin după ăştia, dacă da cineva înainte noi nu mai scriem, înţelegi?
G.O.- Păi nu am ştiut. Dacă ştiam, îţi spuneam atunci seara în care a fost făcut flagrantul.
Ilaș- A! Nu ai fost în situaţie?
G.O.- Ba da, eu am fost în situaţie, eu am venit cu procurorul, cu tot, tot, tot. Nu am ştiut că bagi tu din astea.
Ilaș- Bag, cum să nu bag? Numai nu bag cu alţii.
G.O.- A!
Ilaș- Acum na, bag cu accidentul ca na, am aflat ce trebuie din accident că ăştia au dat foarte sec, foarte aiurea. Ştii?
G.O.- Da, exact, exact, corect. Ce nebun eşti!
Ilaș- Deci tu ai fost cu desistarea?
G.O.- Da, da, da.
Ilaș- Bravo, bravo! Vine…
G.O.- Da, da, da. Mai ales că tu îl ştii şi pe şeful lor, nu?
Ilaș- Normal. Pentru asta trebuie să facem un grătar la…
G.O.- Da, exact. Asta nu mai ştiu nimic, de el, nimic nu mai stiu. Ba zici că o intrat în pământ. Şi aia cu care o fost, o tipă cu care o fost, m-am întâlnit cu ea la botez, că am fost la botez la…
Ilaș- Am înţeles că a dat-o afară din casă, că a plecat de la el sau nu ştiu ce, că nu îl mai cauta.
G.O.- Dracu! Nu mai ştie nimeni, nimic, nimic.
Ilaș- Da, e speriat rău. Ca Covaci nu l-o luat ca şi client, l-o refuzat că era non stop cu telefoane, cu mesaje pe capul lui, toată ziua îl sufoca o zis că nu îl ia.
G.O.- A, da, corect.
Ilaș- Acum, nu ştiu cine, o zis că îl ia Răzvan, dar Răzvan nu e pe din astea.
G.O.- Da?
Ilaș- Nu ştiu la cine s-o dus.
G.O.- Da, dar el e ok, deocamdată nu s-a întâmplat nimic.
Ilaș- Nu, nu, eu am întrebat-o pe Martinov şi nu mi-a răspuns, nici da, nici nu.
G.O.- Martinov cine îi?
Ilaș- Nu e şefa? Adică lucra pe dosarul ăsta de la DIICOT.
G.O.- Am înţeles, na nu ştiu.
Ilaș- Aha. Na când mai ai desistări baga, dă-mi şi mie un tar că imediat sosim la faţa locului.
G.O.- Aha, am înţeles.
Ilaș- Zic aşa, dar dăm şi noi cum să nu dăm?
G.O.- Da, da, da.
Ilaș- Poliţie, astea de impact, dăm şi noi, presa a devenit o expoziţie de publicitate, uită-te la Opinia Timisoarei, nu mai găseşti nimic.
G.O.- Da, nu, acolo, chiar că acolo e…
Ilaș- Deci dezastru, deci dezastru să îmi bag p..a.
G.O.- Şi politica şi… asta e, ce să faci?
Ilaș- Aha. Da.
G.O.- Păi ne vedem. Când se face frumos, bem o bere şi un grătar. Bine?
Ilaș- Da? Da. Bine, bine, bine…
G.O.- Na hai ceau Gigi, numai bine!
Ilaș- Ceau.

Dar să trecem la lucruri mult mai grave, unde vă dezvăluim (NU PE SURSE) ci din stenogramele DIICOT Timişoara, cum reuşeşte Gheorghe Ilaș, să pună presiune pe judecătorul Nicolae Tomuş, iar avocatul Kovacs Florin, îi intermedia întâlnirile cu Ilaș pe la restaurantul Caprice din Timişoara. În ziua de 06.04.2015, la ora 16:30:14, Judecătorul Nicolae Aurelian Tomuş, intra în panică după un material scris de Ilaș şi începe să dea telefoane în stânga şi în dreapta, pentru a afla detalii despre, ,,jurnalistul 100 de mărci”, asta fiind porecla lui Gheorghe Ilaș, în breasla jurnaliştilor din Timişoara, dar vă spun la sfârşitul materialului de ce Ilaș este, ,,jurnalistul 100 de mărci”. Deci cum spuneam mai sus Tomuş îl contactează pe avocatul Covaci Răzvan şi poarta următoarea discuţie:

C.R.- Da.
T.N.A- Ce faci dragule?
C.R- Uite, cu o discuţie. La o discuţie.
T.N.A.- Am înţeles. Poţi să faci o pauză să vorbeşti cu mine?
C.R.- Da.
T.N.A- Băi, tu ştii că io intodeauna, na, şi cu tine am o relaţie specială şi apreciez ce faci. Bă, dar parcă nu m-aş vedea cu asta. Îmi bag p.. a sincer.
C.R.- Dar de ce nu?
T.N.A.- Păi mi-i foarte aiurea. Că nu…
C.R.- Dar nu, de loc. Îi un tip foarte drăguţ.
T.N.A. Ba, io ştiu, dar tu înţelegi ce vreau să zic. Se poate întoarce…
C.R.- Nu se întoarce nimic. Na du-te, discuţi frumos cu el, că nu te înregistrează măi omule.
T.N.A.- Păi tocmai. Poze şi înregistrări ştii că ăştia fac, în p.. a mea.
C.R.- Da de unde, nu. Nu-i cazul. Nu-i cazul.
T.N.A.- Da, bun. Mă auzi?
C.R.- Te aud.
T.N.A.- Poţi să vorbeşti tu cu Răzvan? Şi vin io pă la voi la birou, a, cu Florin. Şi vin io pă la voi la birou.
C.R.- Nu mai e… vorbeşti cu el, pleacă mâine dimineaţă din ţară. 10 zile. Dacă rămâi diseară la opt şi 10, du-te liniştit, bei o bere sau ceva şi o să vezi că-i o discuţie simplă şi gata. E un tip de treabă. Nu te înregistrează nimeni.
T.N.A.- Tu înţelegi de ce. Păi aia mi-e mie bai omule. Îmi f..t…
C.R.- Nu te înregistrează nimeni. Nu te înregistrează nimeni. Stai liniştit. Bine?
T.N.A.- Deci nimeni nu îl aşa, ştii? Când aude cineva de el, jur lumea fuge. De asta te întreb. Că vorbesc cu tine.
C.R.- Că dacă ţi l-a, ţi l-a, na, io merg pe mâna lui Florin. 99 sau 100 la sută, nu 99 la sută. Na. Înţelegi?
T.N.A.- Am înţeles. Bine. Na, păi nu puteam să nu te întreb. Cred că înţelegi… ţi se pare normal.
C.R.- Da.
T.N.A.- Nu-mi fac griji, ce p… a mea. Vrei să-ţi spun că…
C.R.- Vorbeşti şi tu oricum, vorbeşti mai reţinut că să zic aşa, îl cunoşti pe om şi o să vezi că n-o să fie nici o problemă. Îl cunoşti,… domnule, ai ceva cu mine? Sau ceva? Şi atât. Na dute că încerc şi io să-l sun.
T.N.A.- Am înţeles.
C.R.- Bine?
T.N.A.- Păi bai, te rog. Deci vino, să-mi bag p.. a, că nu te chem toată ziua, dar acum chiar mi-e aşa. Ştii?! Şi după aia eventual mai stăm noi şi povestim. De fapt aşa ar fi idealul. Idealul ar fi să merg io cu ţine împreună.
C.R.- Na. Du-te şi încerc s-ajung şi io, bine? Hai relax.
T.N.A.- Na bine, hai. Te pup. Hai.
C.R.- Bine. Şi io, ceau.

După discuţia cu Covaci Răzvan, tot în ziua de 06.04.2015, la ora 18:31:57, Tomuş Nicolae, o contactează telefonic şi pe avocata Giurca Alina Mona, pentru a cere detalii despre Ilaș, cu care urma să se întâlnească. Din stenograme reiese clar că Tomuş nu avea încredere în ,,jurnalistul pe surse” şi cerea detalii despre acesta, de la toţi cunoscuţii.

T.N.A.- Ce ştii de asta, de Ilaș? Ce fel de om îi? Care o scris… ce p…a.
G.A.M.- Asta a fost dat afară de la Renaşterea. A fost într-o perioadă de timp.
T.N.A.- Dar nu, ştii de ce? Că s-ar putea să mă întâlnesc cu el off the record. Să-l întreb, p.. a mea, ce ai cu mine bai omule? Ştii, aşa, în afara oricărei chestii…

Mai relaxat puţin, dar totuşi neîncrezător în ,,jurnalistul 100 de mărci”, judecătorul Tomuş Nicolae Aurelian, îl contactează telefonic în data de 06.04.2015, la ora 20:11:04, pe avocatul Kovacs Florin, care suntem convinşi că nu era străin de tot ce se întâmpla, chiar el fiind una din ,,sursele” lui Ilaș.

K.F.- Da domnule coleg.
T.N.A.- Cu stimă domnul coleg. Aţi ajuns?
K.F.- Da, uitaţi acuma am ajuns. Am înţeles că veniţi cu Răzvan. Nu?
T.N.A.- Da. Vine şi Răzvan imediat, io am ajuns, acuma intru. Aici la…
K.F.- Da, intraţi în restaurant suntem. În restaurant.
T.N.A.- Bine, bine, bine. Acuma. Vă salut.

După câteva ore de discuţii în restaurant şi un spritz, între Gheorghe Ilaș, Florin Kovacs, Răzvan Covaci şi Tomuş Nicolae, unde lucrurile s-au lămurit, garanţia fiind cei doi avocaţi, în aceea noapte pe data de 07.04.2015, la ora 00:51:21, Tomuş prinde tupeu şi îl sună pe tovarăşul lui de dosar, proxenetul Manzu Paul Vasile. Normal ca după ce lucrurile s-au lămurit la un pahar de băutură şi ceva friptane, nu trebuia să lipsească câteva fetiţe pentru a întreţine atmosfera, că doar negocierile au avut un final fericit pentru toată lumea.

M.P.V.- Pronti.
T.N.A.- Ce faci Bruder?
M.P.V.- Ce să fac? Uite, eram în pat.
T.N.A.- Na, poţi să vi incoacea. Suntem cu societatea Kovacs&Kovacs, toată lumea, Gigi de la presă. Vino încoace că-i ok. Poţi să vi liniştit.
M.P.V.-Unde?
T.N.A.- Unde-n p.. a, unde mergem? La Caprice. Hai repede. Dar ia un taxi că te duc io după aia. Nu mai veni cu maşina în p.. a mea, eşti nebun. Alo, ba, tu m-auzi?
M.P.V.- Da, ai băut ceva?
T.N.A.- Da. Păi toţi am, poftim? Ba, deci logic. Vrei să-ţi spun prin telefon? Vrei să-ţi repet? Vino încoace, ia ceva pe tine în p.. a mea. Vi încoace, că eşti şef de trupă. La Caprice, sau la Caprice zice Gigi. Na, ba, auzi ca să aduceţi ceva pi#de. Hai că după aia facem restul, regii. Vino încoace.
M.P.V.- Bine, bine, bine. Hai că vin.
T.N.A.- Hai vino, ia-ţi pe tine repede. Dar repede.
M.P.V.- Bine, bine.
T.N.A.- Te pup Bruder. Te pup.
M.P.V.- Bye. Bye.

Tot în data de 07.04.2015, la ora 14:48; 14, Tomuş Nicolae Aurelian, îl contactează telefonic pe un domn, iar din scurta discuţie purtată cu acesta, reiese faptul că lucrurlie au fost lămurite şi calmate seara la restaurant.

T.N.A.- Bruder.
Domn- Alo, da Bruder. Nu m-ai mai sunat aseară.
T.N.A.- Păi s-a prelungit. Io am fost cu avocaţii mei, cu ăla, cu ziaristul care a scris amp#lea despre mine s-o dăm la pace să nu iasă mai aiurea.
Domn- Am înţeles.
T.N.A.- Păi ce p.. a mea? Ştii cum sunt chestiile astea.

Dar ce nu ştia Tomuş şi avea să afle curând, ca seara la restaurant lucrurile nu erau lămurite, iar Ilaș continua să scrie numai aberaţii, chiar dacă seara la spritz acesta a primit nişte informaţii ,,pe surse” de la judecătorul Aurelian Tomuş. După cum reiese din stenogramele DIICOT Timişoara, în ziua de 07.04.2015, la ora 18:42:46, proxenetul Paul Manzu, îl contactează pe Tomuş, iar după o scurtă discuţie despre o fată, judecătorul îi povesteşte lui Manzu, că Ilaș, iar a scris ceva indirect… despre el.

T.N.A.- Da, da, da. Băi, fii atent. Nu poţi să crezi. Iar a publicat asta ceva indirect. Ştii că i-am dat pontul ăla şi tot face referire la judecător. Bine, dar nu-mi da numele. Ba, nu-i normal, jur.
M.P.V.- Am înţeles.
T.N.A.- Deci tot o publicat ceva. Nu-mi da numele dar se subânțelege că e vorba de cineva din domeniu.
M.P.V.- Auzi, la Ovidiu i-a dat un mesaj din care crede că io-s Paul ăla de la S.P.F, şef, nu ştiu ce.
T.N.A.- Aha.
M.P.V.- De aia era speriat aşa tare ieri. Înţelegi?
T.N.A.- A, am înţeles.
M.P.V.- L-a întrebat, ăsta-i prietenul tău, ăla, Paul S.P.F., ştiu. Ca io i-am dat dume, na, io ştiu ce ştie el? Îi tâmpit. Nu-şi aminteşte bine de mine.
T.N.A.- Nu, nu, nu. Nu-i ok. I-am zis frumos: ba îţi dau pontul dar nu tre să ştie nimeni, nu? Îi logic. A, dat-o în aşa fel încât, na, aiurea, în fine.

La numai două zile după întâlnirea de la restaurantul Caprice, între cei doi avocaţi, judecătorul Tomuş şi Gigi de la presă, timp în care Ilaș deja publicase un material pe blogul lui, acesta îl contactează telefonic de pe numărul personal pe judecător pentru a lămuri unele ,,neînţelegeri”. Aşa cum apare în stenogramele DIICOT Timişoara, numărul de telefon a lui Gigi de la presă, este ,,sponsorizat” de (AGORA IT&C SA), societate care aparţine fostului ofiţer SRI, Mircea Preunca, despre care presa locală a mai scris de unele combinaţii pe la Aeroportul Traian Vuia, când director era Cornel Sămărtinean. Tot ,,pe surse” am aflat că aceştia îi finanţează din umbra blogul lui Ilaș. Revenind la discuţia din data de 09.04.2015, la ora 17:11:44, Gigi Ilaș îl contactează pe Nicolae Tomuş şi poarta următoarea discuţie:

T.N.A- Alo.
Ilaș- Domnul Preşedinte, vă salut.
T.N.A.- Da.
Ilaș- Ilaș.
T.N.A.- Da, te salut domnule.
Ilaș- Sunt cu un domn care vrea să dea un grătar dar o zis carnea s-o aducă judecătorul Tomuş. El da grătarul. Vi-l dau puţin la telefon.
T.N.A.- Ha, ha, ha (râde)
Ilaș- Bine?
T.N.A.- Da, da, da.

Conversaţia continua între Tomuş Aurelian Nicolae şi Comisarul Sef-Doinel Malcoci, actualmente Ofiţer de Serviciu în cadrul IPJ Timiş şi, mare ,,şef” de sindicat.

Malcoci- Ceau omule drag, Malcoci sunt.
T.N.A.- Ei, te salut domnule.
Malcoci- Te ţuc. Ce faci măi omule drag?
T.N.A.- Ha, uite, îs cu mici probleme prin oraş.
Malcoci- Da?
T.N.A.- Mici, păi n-am ştiut din timp. În fine.
Malcoci- Nu, nu azi, nu azi, ne vedem.
T.N.A.- Dacă ştiam, cu tot dragul.
Malcoci- Da, ne vedem, ne vede, ne vedem, bine?
T.N.A.- Da, dă-mi-l pe Gigi puţin, da.
Malcoci- Da, ţi-l dau, te pup, te pup, ţi-l dau. Paste fericit să ai.
T.N.A.- La fel.

Tomuş îi dă repede ,,viteza” lui Malcoci, iar discuţia este reluată cu Gigi Ilaș.

Ilaș- Domnul Preşedinte, aţi văzut cum am sancţionat imediat toate ieşirile din Bega…
T.N.A.- Da, numa ca io-ţi zic una, tu scri alta.
Ilaș- Da?
T.N.A.-Dar îţi zic când ne vedem… vorbim noi
Ilaș- Las că ne vedem şi vorbim.
T.N.A.- Ce am vorbit? Păi ba, fu… u-i mama ei de treabă, dar na, nu-ţi mai zic nimic că văd că io zic, io aud. Ştii?
Ilaș- Nu, dar oricum a avut un impact maxim.
T.N.A.- Are impact, dar repet, io zic io aud. Cu nume, cu citat, cu…
Ilaș- Da, da, ok.
T.N.A.- Da, nu ştiu, mai numele lipsea. Deci dacă aşa facem nu-i bine de loc.
Ilaș- Nu, nu, nu. Nici vorbă, nici vorbă. Nu.
T.N.A.- Păi, păi ori e profesionalism ori e…
Ilaș- Alealalte despre care am vorbit îs mult mai dure şi…
T.N.A.- Păi nu, nu, nu. Io puteam să nu vorbim. Şi ce să-ţi mai spun că nu-ţi mai spun.
Ilaș- Nu, păi…
T.N.A.- Păi de ce ai amintit calitatea acolo, că am vorbit o treabă. Nu te cert, dar îţi zic. Dar numai contează.
Ilaș- Da evident, evident. Ca discuţie, sigur.
T.N.A.- Io ţi-am zis să nu aminteşti, tu ai amintit. Nu-i ok. Şi ce ţi-am spus? Te-am şi rugat şi tot nu-ai ţinut cont. Na, las, hai că nu pot vorbi acum. Te salut şi ne vedem.
Ilaș- Da, bine, bine, Nic. Bun.
T.N.A.- Te salut.
Ilaș- Te salut, vorbim, ceau.

La scurt timp după ce încheie conversaţia, dezamăgit şi supărat pe Ilaș, magistratul îl sună pe tovarăşul lui de nebunii, Paul Mânzu şi îi povesteşte pe scurt, despre tupeul ,,jurnalistului” de la blogul cu nume de ,,ştergător”.

T.N.A.- Tupeu maxim. Amicul nostru cu ştirile mă sună şi mă invita la un grătar. Deci nu vrei să ştii, tupeu maxim. Băi, când am auzit, dar în fine. Când ne vedem…

Aşa cum am promis chiar la începutul materialului, porecla lui Ilaș, cea de ,,jurnalistul de 100 mărci”, provine din mediul de afaceri arab, chiar din perioada în care acesta ,,lingea clanţa” doctorului Jabri Ahmad Tabrizi. Apropo de omul de afaceri sirian, nu cu mult timp în urmă, Ilaș i-a făcut şi acestuia un ,,cadou”, deşi ani de zile a ,,ciugulit” din palma lui Jabri.

7 COMENTARII

  1. Un articol bun! Imi place ca se vorbeste destul de mult despre Gigi ilas, un om de ultima speță care acum are propria afacere si este si „sef”… Un om care discrimineaza si ia bani pentru a publica stiri nefondate si total false… Am comentat la un articol publicat de el pe pagina lui de c***t,l’am contrazis cu argumente si dovezi si ce credeti, mi’a sters comentariul. Si am repetat povestea si mi’a sters toate comentariile si plus de asta a blocat venirea comentariilor noi… Ciudat nu? Asa ziceam si eu! Pentru articolulul asta aveti 10 cu felicitari din partea mea si jos palaria! :*

    • Politicienii CORUPTI de ,,slugi” ca ILAS au nevoie! Mincinosi si gainari. In fiecare joi, merge la Stelu Iordache la Tele-Nova si arunca cu laturi in politisti si in oameni de afaceri. Mai merge si ,,avocatul” ala care are impresia ca este un ,,VIP VERITABIL”…….De Malcoci la fel……O gasca de mincinosi si manglitori! 😉

    • Aveti dreptate, m-am ,,stricat” pe parcurs…….O sa-l intreb pe Simonis unde mi-a pus banii…… Poate sunt impreuna cu cei peste 15.000 euro de la Idolu. Eu tot de treaba am ramas, dar pentru unii am devenit cel mai aprig dusman. Si in general imi place sa deranjez SPAGARII, indiferent din ce partid sau publicatie fac parte. La multi ani!!!

  2. Cu ceva timp in urma s-a rasturnat cu masina mort de beat pe la munte. Un betiv ordinar. Politistii nu stiu ca Ilas conduce beat? Sau ii tine Malcoci spatele?

  3. De ce nu scrieti si despre betiile cu Pompiliu Smultea? Mergeau prin restaurante si beau ca porcii fara sa plateasca. Normal doar Pompii era sef la DSV Timis. Ilas asta e un flamand si un betiv ordinar. Pentru un ban sau cateva beri si un gratar scrie numai mizerii la comanda.

  4. Bravo Ciuca, in sfarsit cineva pune piciorul in prag si arata cine este betivanul asa ordinar de Ilas. Pe toata lumea inteapa de bani….cere bani imprumut si nu-i mai da inapoi TEPARUL. Cica a terminat facultatea de drept si trebuie sa dea SPAGA in barou sa ajunga avocat. Bravo!!! Asta nu are ce cauta in presa din Timisoara, locul lui e in alta parte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.