Google vorbeşte despre platforma plutitoare de lângă San Francisco

Date:

Construcţia enormă de 76 metri lungime şi 22 de metri lăţime a fost prezentată, între altele, ca centru de date plutitor sau vapor pentru organizarea unor petreceri uriaşe. Presupunerile au luat însă sfârşit odată cu declaraţia celor de la Google care, au răspuns simplu, locul va fi folosit ca şi spaţiu interactiv pentru ca oamenii să poată consuma informaţii noi din domeniul tehnologiei.

„Centru de date plutitor? Vapor pentru petreceri uriaşe? Barjă pentru găzduirea ultimului dinozaur? Din nefericire nu este vorba despre niciuna dintre aceste lucruri”, a reacţionat miercuri grupul într-o declaraţie.
„Chiar dacă este încă devreme, iar lucrurile se pot schimba, ne gândim să folosim această barjă ca spaţiu interactiv în care oamenii să poată să înveţe lucruri despre noile tehnologii”, a adăugat Google.

Barja se află în apropiere de Treasure Island, o insulă artificială situată între San Francisco şi Oakland, în Golful San Francisco.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare