Într-o situaţie concurenţială, HBO a cumpărat proiectul ”Down Lo”, o dramă scrisă de cântăreţul şi compozitorul John Legend şi de producătorul/regizorul Tony Krantz.

Acţiunea noului serial se petrece în South Beach (Miami) şi explorează interacţiunea dintre trei lumi – scena muzicii cool din oraş, a sporturilor şi a modei. Serialul prezintă faţa celebrităţii şi secretele din culisele ei din mai multe perspective. Una din ele este a unui rapper gay certat cu legea, într-o perioadă în care homosexualitatea încă nu e acceptată în comunitatea hip-hop. (Într-un interviu recent, Snoop Dogg a spus că nu crede că homosexualitatea va fi acceptată vreodată în lumea ”masculină” a rap-ului.)

”Down Lo” vorbeşte şi despre modelele de top şi atleţii pasionaţi de averile lor, de maşini rapide şi femei atrăgătoare. ”Down Lo”, care va avea la bază cunoştinţele lui Legend despre lumea muzicii, va fi produs de Flame Ventures (Krantz) şi Get Lifted Film Co (Legend).

Serialul va fi scris de scenaristul Seth Zvi Rosenfeld, care va lucra ca producător executiv împreună cu Krantz şi Get Lifted, Mike Jackson şi Ty Stiklorius. Reece Pearson va fi co-producător executiv. Get Lifted se centrează pe producţiile de televiziune şi recent a obţinut un deal cu Universal Cable Prods. (”Down Lo” nu intră în acest contract). În acest sezon, compania a dezvoltat o comedie pentru Fox cu sprijinul lui Legend. Între timp, Krantz a încheiat un parteneriat cu Entertainment One pentru ”Saboteurs”, o dramă internaţională despre rezistenţa din Paris în timpul ocupaţiei naziste, din cel de-al Doilea Război Mondial; Krantz a scris primul său scenariu pentru această dramă, scrie hbo.ro (sursa:Deadline Hollywood).