17-octombrie-2021
AcasăStiriSocialImagini șocante!!! Bărbat de 31 de ani spânzurat de o săptămână, descoperit...

Imagini șocante!!! Bărbat de 31 de ani spânzurat de o săptămână, descoperit la Pădurea Verde

Descoperire șocantă, marți după-amiază, pentru angajații de la Manejul Timișoara. Aceștia au găsit un bărbat spânzurat de un copac, la Pădurea Verde. Oamenii au alertat de urgență autoritățile.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani a fost descoperit la Pădurea Verde, la 50 de metri de șosea, vizavi de Hotel 2000, de către angajații de la Manejul Timișoara. Aceștia au alertat autoritățile, iar la locul indicat au ajuns de urgență mai multe echipaje de poliție și de ambulanță.

Medicii au constatat că bărbatul este mort de aproximativ o săptămână. Asupra sa s-au găsit documente care atestă faptul că este timișorean și are 31 de ani. Lângă copacul de care s-a spânzurat au fost găsite și două sticle de bere la doi litri. Nu a fost descoperit însă niciun bilet care să explice gestul extrem al acestuia.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce condiții a murit bărbatul.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente