INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ! Cartierul Plopi din Timișoara, la un pas să SARĂ ÎN AER din cauza unei persoane care a dat foc vegetației FOTO/VIDEO

Date:

Vineri, 20 martie 2015, în jurul orei 16:45, cineva s-a ”gândit” că ar face un pustiu de bine să ”curețe la foc automat” malul râului Bega din cartierul Plopi. Zis și făcut! A dat foc vegetației, însă a făcut acest lucru chiar în apropierea pasarelei pietonale care duce în cartierul timișorean de pe malul celălalt al râului, Crișan.

Odată aprins focul, vâlvătaia s-a extins extrem de rapid, iar inconștiența celui care a pus focul putea să-i coste pe locuitorii din Plopi, de la pierderi materiale importante, până la pierderi de vieți omenești, întrucât, pe sub pasarela pietonală trece o magistrală de gaz, iar focul ardea până aproape sub aceasta.

Cel mai grav este că Pompierii au sosit la fața locului abia după circa 25 de minute de la primul apel efectuat de un locuitor al zonei, la serviciul de urgență 112. Salvatorii au reușit abia după alte trei minute să pornească ”vechitura” cu care să împrăștie apa pentru stingerea incendiului, însă, spre bucuria locuitorilor din cartier, flacăra a fost stinsă de pompieri atât cu apă cât și cu lopețile din dotare.

Un echipaj de la Secția 2 Poliție și-a făcut apariția în timpul incendiului, au ”constatat” că acesta este în toi, după care, după ce unul dintre polițiști a vorbit câteva minute la telefon, aceștia și-au luat tălpășița și au plecat pentru a rezolva ”cazuri mai serioase”, fără a pune nicio întrebare nimănui și fără a dovedi că le pasă de nefericitul incident.

 

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare