Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

INCONȘTIENȚĂ MAXIMĂ! Cartierul Plopi din Timișoara, la un pas să SARĂ ÎN AER din cauza unei persoane care a dat foc vegetației FOTO/VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vineri, 20 martie 2015, în jurul orei 16:45, cineva s-a ”gândit” că ar face un pustiu de bine să ”curețe la foc automat” malul râului Bega din cartierul Plopi. Zis și făcut! A dat foc vegetației, însă a făcut acest lucru chiar în apropierea pasarelei pietonale care duce în cartierul timișorean de pe malul celălalt al râului, Crișan.

Odată aprins focul, vâlvătaia s-a extins extrem de rapid, iar inconștiența celui care a pus focul putea să-i coste pe locuitorii din Plopi, de la pierderi materiale importante, până la pierderi de vieți omenești, întrucât, pe sub pasarela pietonală trece o magistrală de gaz, iar focul ardea până aproape sub aceasta.

Cel mai grav este că Pompierii au sosit la fața locului abia după circa 25 de minute de la primul apel efectuat de un locuitor al zonei, la serviciul de urgență 112. Salvatorii au reușit abia după alte trei minute să pornească ”vechitura” cu care să împrăștie apa pentru stingerea incendiului, însă, spre bucuria locuitorilor din cartier, flacăra a fost stinsă de pompieri atât cu apă cât și cu lopețile din dotare.

Un echipaj de la Secția 2 Poliție și-a făcut apariția în timpul incendiului, au ”constatat” că acesta este în toi, după care, după ce unul dintre polițiști a vorbit câteva minute la telefon, aceștia și-au luat tălpășița și au plecat pentru a rezolva ”cazuri mai serioase”, fără a pune nicio întrebare nimănui și fără a dovedi că le pasă de nefericitul incident.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=2IH8xrcuvXc&feature=youtu.be]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Lacrimi și suspine! Părinții sunt dezamăgiți că, după incendiu, primarul Fritz nu a venit cu televiziunile și la grădinița municipalității

Aseară, în zona centrală a Timișoarei, a izbucnit un mic incendiu, la una dintre...

Cinism în formă pură! Primarul Dominic Fritz aplică tehnici de manipulare pentru to(n)ți ca să scape de Ionuț Nasleu de la Piețe SA

Remeber: primul lucru, după ce a fost instalat în funcția de primar al municipiului...

Zece oameni intoxicati cu monoxid de carbon, morti in 2021, inclusiv in Timis. Cum evitam tragediile

Un număr de 13 cazuri de intoxicații cu monoxid de carbon au fost înregistrate,...