showthumb_crop.phpToţi ne dorim să avem un abdomen perfect plat, însă puţini sunt cei care posedă aşa ceva. O talie de viespe nu se obţine foarte greu, însă să o menţii este partea cea mai dificilă.

Experţii în nutriţie au descoperit un ingredient secret, care garantează arderea grăsimii formate în zona mijlocului. Ingredientul minune este Vitamina C!

Această vitamină este unul din cele mai folosite suplimente în prezent. Tot ea joacă şi un rol important în menţinerea nivelurilor de zahăr în sânge.

Un studiu amănunţit a arătat că pacienţii care au consumat 1.000 de miligrame de Vitamina C zilnic, timp de şase săptămâni, au prezentat o scădere a nivelului de zahăr din sânge, a trigliceridelor, a colesterolului şi a insulinei.

Experţii spun că Vitamina C şi glucoza au aceeaşi structură chimică. Când ambele sunt prezente în organism, în cantităţi mari, se completează, dar se şi anulează una pe cealaltă. Dacă este mai multă glucoză, mai puţina vitamina C va pătrunde în celule, formându-se astfel o deficienţă. Este important ca nivelul de Vitamina C să fie ridicat, la fel cum este să-ţi menţii sub control nivelurile de zahăr, cu o dietă slab-glicemică. Totul pentru sănătate, dar şi un abdomen plat, scrie femina.ro.