Jandarmii-timișoreni-alături-de-câinii-de-serviciu-în-tabără-la-Giroc-1

În perioada 15 – 17 iunie 2015, jandarmii grupării mobile s-au deplasat pe malul râului Timiş, în dreptul localităţii Giroc, unde au desfăşurat o tabără de pregătire, alături de colegii lor de la I.J.J. Timiş şi I.P.J. Timiş.

Împreună cu cei mai buni prieteni ai acestora, câinii cu care aceştia îşi desfăşoară serviciul, pe durata a trei zile, au fost pregătite exerciţii care au cuprins: activităţi de disciplinare şi dresaj general, trecerea peste obstacole naturale – apă, butuci, lăstăriş, dispersarea şi prinderea unui grup de infractori, căutarea unei persoane rătăcite, dispersarea unui grup de persoane violente şi înarmate cu arme albe, cu reţinerea liderilor după executarea unor focuri de armă, obişnuirea cu focul de armă, executarea exerciţiilor de disciplină individual şi în grup, prelucrarea urmei în teren descoperit şi multe altele.

Tot în cadrul acestui stagiu de pregătire jandarmii şi câinii lor, au mai desfăşurat şi activitatea de evaluare, atât a personalului grupei cât şi a baremelor de examinare cu executarea exerciţiilor de specialitate. OLOTA, MAX, NID, OMA, MABAIUA, PAB, TEDY şi OBA sunt doar câţiva ciobăneşti şi rottweileri care au muncit din greu zi de zi, alături de conductorii lor, pentru ca misiunile pe care le vor desfăşura în continuare să fie la un înalt nivel calitativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.