ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Munca la negru, o MODĂ în Timiş. Câţi oameni au murit în accidente de muncă în acest an

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Statistici îngrijorătoare făcute publice de Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș. Două din cele mai mari probleme la nivelul județului nostru rămân munca la negru și accidentele de muncă. Dacă pentru a combate munca fără forme legale specialiștii ITM au semnat un parteneriat cu Jandarmeria și cu ANAF, când vine vorba de accidente de muncă, numărul acestora este în continuă creștere.

Nu mai puțin de 12 oameni au murit în accidente de muncă în primele patru luni ale acestui an, în vreme ce alți 174 s-au accidentat și au avut nevoie de concediu medical. Ioan Pepu,șeful Serviciului de Securitate şi Sănătate în Muncă la Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș, a explicat că în perioada amintită mai sus au fost efectuate 1.770 de controale la cei peste 25.000 de angajatori din județ și au fost aplicate 1.506 sancțiuni. Valoarea totală a celor 132 de amenzi aplicate este de 882.000 de lei. Nu mai puțin de 33 de angajatori au fost depistați ca folosind muncitori fără forme legale. Numărul reclamațiilor depuse la ITM în primele patru luni ale anului a fost de 485.
.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore