Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Municipalitatea a inaugurat astăzi un centru de zi pentru copiii cu probleme sociale FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu, edilul Timișoarei, a inaugurat astăzi un centru de zi pentru copiii care provin din familii cu probleme. Centrul funcționează în regim de afterschool și se ocupă de cazurile sociale. Astfel, beneficiarii vor fi copii care au părinți abuzivi, părinți foarte săraci, șomeri sau plecați la muncă în străinătate,  Acum, la centru sunt înscriși 24 de copii, dar, după modernizarea clădirii, vor mai veni încă 16, pentru un total de 40. Pe lângă activitățile educative și sportive, micuții beneficiază și de un prânz cald.

Reabilitarea a costat aproximativ 1 milion de lei, cu 500.000 de lei mai puțin decât se preconizase la licitație. Lucrările s-au încadrat în termen, fiind finalizate la 25 martie 2014. Suma de bani care a rămas în plus va fi redirecționată către alte proiecte.

„Astăzi inaugurăm un nou obiectiv realizat din fonduri europene şi anume, obiectivul realizat prin proiectul Reabilitarea, Modernizarea şi Echiparea Infrastructurii Serviciului pentru Proiecţia Copilului şi a Familiei.  Este vorba despre un proiect care iniţial a avut o valoare de 1.5 milioane de lei, dar care, în urma licitaţiei, a ajuns să fie materializat cu 1 milion de lei. Drept urmare, am făcut şi aici o economie importantă, de circa jumătate de milion de lei. În cadrul acestui proiect, s-a făcut reabilitarea completă a acestui complex de clădiri, s-a montat un lift exterior şi, desigur, reabilitarea a vizat atât exterioarele, cât şi interioarele. S-au cumpărat echipamente specifice, s-au amenajat două săli de clasă, o clasă club, trei cabinete şi, dincolo de utilajele obişnuite, aici sunt şi unele mai speciale care au fost achiziţionate tot în cadrul acestei reabilitări” a declarat primarul.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore