ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

O nouă stație de tratare a apei potabile funcționează în Gătaia

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O nouă stație de tratare a apei potabile, finanțată din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operațional Sectorial Mediu, a fost finalizată și pusă în funcțiune. Localitatea Gătaia din județul Timiș este principala beneficiară a stației care este proiectată să funcționeze cu un debit de maximum 51 de metri cubi pe oră, și care va deservi pe lângă Gătaia, și localitatea Sculia.

Tehnologia de tratare a apei cuprinde mai multe trepte: captarea apei din subteran prin șase foraje, aerarea, preoxidarea, filtrarea, tratarea nămolului și dezinfecția finală, precum și înmagazinarea apei în două rezervoare cu capacitatea de 200 mc fiecare și unul cu capacitatea de 500 mc. Investiția va fi completată cu încă una de extindere și reabilitare a rețelei de distribuție a apei, care va însuma aproximativ 5,5 kilometri, făcând parte din proiectul „Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş”.

De asemenea, proiectul cuprinde investiții în extinderea și reabilitarea sistemelor de distribuție și de tratare a apei potabile precum și pentru colectarea și epurarea apelor uzate în localitățile: Timișoara, Jimbolia, Deta, Sânnicolau Mare, Buziaş, Recaş, Gătaia, Făget, Ciacova, Săcălaz, Sânmihaiu Român şi Utvin. Lucrările însumează extinderea reţelei de canalizare cu aproximativ 200 km, extinderea reţelei de apă cu aproximativ 100 km, construcţia a 7 staţii noi de epurare a apei uzate şi construcţia a 3 staţii noi de tratare a apei potabile.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore