Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O pagină dedicată petardelor, atrage sute de aprecieri pe minut, pe Facebook. ATENŢIE, SUNT ILEGALE!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

O pagină românească „ilegală” de Facebook face furori pe celebra reţea de socializare. Înscrisă pe data de 3 decembrie 2013 pe Facebook, pagina a adunat în mai puţin de 24 de ore de la lansare 7.400 de aprecieri (la ora redactării acestui text).

Deşi sunt ilegale în România şi este ştiu bine faptul că datorită petardelor sute de oameni ajung pe paturile de spital în fiecare iarnă, românii nu se pot abţine să dea „like” acestei pagini, ba chiar să comande acest gen de produse.

„Like Petarde & share!
Sell peterde/Vand petarde!!
5 box/cutii = 1 Euro / 1 $ / 5 Lei
100 box / cutii = 15 euro / 15 $ / 50 lei” este anunţul posesorului acestei pagini, iar reacţiile unor inconştienţi nu întârzie să apară:
– „Cel mai tare lucru din lume! Eşti tare cătălin! Un boss mare mare!” scrie unul dintre „fani”;
– „Vreau şi eu petarde, o listă ceva??? preţuri???” întreabă un alt utilizator Facebook, fără a se gândi că îşi pot face rău până şi lor personal cu astfel de obiecte, despre care se ştie că nu sunt fabricate prin cele mai sigure metode.

Partea „teribilă” abia urmează. Administratorul acestei pagini anunţă că toţi cei care distribuie această pagină primesc o cutie gratis, în timp ce „prietenii” care îşi invită toţi prietenii să aprecieze această pagină, primesc nu mai puţin de 10 cutii gratuit.

„Afacerea”, deşi ilegaă, prinde ca pâinea caldă, pagina fiind apreciată de zeci şi sute de oameni în fiecare minut, însă legea spune clar că vânzarea acestora este ilegală. Vezi textul legii AICI!

Pe principiul „bani să iasă” cel care deţine pagina nu s-a gândit nici măcar o secundă la faptul că pe Facebook sunt copii cu vârste fragede, pe a căror mâini, dacă ajung aceste petarde, pot provoca leziuni pe viaţă, ştiu fiind faptul că în România, copii răniţi de petarde au suferit arsuri majore la nivelul feţei, mâinilor, dar şi amputări de braţe sau picioare, precum şi orbire.

Aşteptăm ca organele abilitate să se sesizeze de ilegalitatea pe care o comite această pagină de Facebook, pe care nu o vom face publică tocmai pentru a da o amploare şi mai mare afacerii, însă pentru Poliţie nu ar trebui să constituie o problemă identificare ei şi a administratorului ei.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare