Poker-Run

Prima aventură Poker Run la Timișoara, începe în octombrie. Te simți norocos? Ia-ți bicicleta, invită-ți prietenii și alătură-ni-te în cursa Poker Run! Timland Festival împreună cu Verde Pentru Biciclete te invită în 5 octombrie, ora 10:00 la o pedalare “cu noroc”. Te așteaptă multă distracție, un strop de adrenalină și premii surpriză.

Ce este Poker Run?
Nu, nu este un joc de noroc. Poker Run este un concept amuzant, organizat în cadrul festivalului Timland și se adresează tututor celor care iubesc plimbările pe bicicletă. Participanții vor pedala pe un traseu prestabilit, străbătând Timișoara, cu opriri în cinci puncte de control – repere cunoscute din oraș. La fiecare oprire, participanții vor extrage o carte de joc din pachetul pus la dispoziție de către organizatori. Regula e simplă: cine are cea mai bună “mână de poker” la finalul cursei, câștigă! Traseul are o durată de circa 4 ore, este facil și accesibil tututor. ”Concursul nu este câștigat de cel mai rapid participant, este pur și simplu o chestiune de noroc și consecvență. Din acest motiv, te rugăm să nu nu te grăbești, să te distrezi, să pedalezi în siguranță” este îndemnul organizatorilor.

Cum participi?
Ai nevoie de bicicletă, de chef de plimbare și de un talon de participare pus la dispoziție de către organizatori. Contravaloarea tichetelor este de 3 lei (tichetele se procură de la locul de plecare Arena Aquasport, duminică 5 oct.) iar sumele rezultate din vânzarea acestora vor intra integral în fondul de premiere. Înscrierile se pot face în perioada 30 septembrie – 5 octombrie prin intermediul site-ului evenimentului.

Poker Run este doar una dintre manifestările organizate în cadrul Timland Festival, în perioada 3-5 octombrie 2014. ”Pe durata celor trei zile de festival, te așteptăm pe Calea Dorobanților nr. 92A, în incinta Arena Aquasport, să ne bucurăm împreună de sporturi, jocuri și concursuri diverse, de muzică bună și de compania unor invitați deosebiți. Accesul este gratuit!” anunță organizatorii cestui eveniment.

Despre Timland Festival
Festivalul Timland dorește să prezinte participanților un concept nou de eveniment, care să reflecte personalitatea Timișoarei reunind manifestări dintre cele mai diverse, toate având un demers comun: arta, muzica și sportul. Evenimentul iși propune să creeze un mediu în care participanții să se poată regăsi în gama amplă de activități, fie că vorbim de muzică rock, folk, dance sau house, de sporturi extreme sau de relaxare, expoziții sau workshop-uri. Timland le îmbină pe toate pe parcursul celor 3 zile, propunându-și să marcheze într-un mod cât mai pozitiv starea de spirit a participanților.