Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Parlamentarii de Timiș în Camera Deputaților și Senat au primit câte o funcţie, află care este aceasta

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

După o lungă perioadă de campanie electorală, deputaţii si senatorii actuali işi culeg roadele, astfel cea mai importantă funcţie a fost ocupată de Ilie Sârbu mai exact – şef al grupului PSD – şi membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională.Domnul Petru Ehegartner, este membru al Comisiei pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţa de capital iar Ben Oni Ardelean este secretarul Comisiei pentru politică externă.

 La Camera Deputaţilor, Adrian Diaconu a fost ales ca vicelider al grupului politic, dar şi membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci.

Tot la Camera Deputaţilor, Sorin Grindeanu împreună cu Sămărtinean Cornel  sunt membrii ai Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor iar Horia Cristian a rămas membru în Comisia pentru sănătate şi familie. Alin Popoviciu şi Cătălin Tiuch fac parte din Comisia de politică externă.

Ion Răducanu,membru al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională împreună cu  Niculae Mircovici. Maria Grapini pe lângă funţia de Ministru a devenit şi membră la Comisia pentru muncă şi protecţie socială alături de colegul său de alianţă Dorel Covaci,Sorin Stragea la Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi, iar Petru Andea la Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare