Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Percheziţii la contrabandiştii de ţigări. Vezi ce au găsit poliţiştii la domiciliile celor implicaţi

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În urma unui complex de măsuri realizate de către poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş şi Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timiş a fost înregistrat dosarul penal nr.235/D/P/2013 la DIICOT Timişoara. Astfel, ieri, 19 martie 2014, a fost declanşată o acţiune specifică pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de contrabandă. Documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Tot ieri, poliţiştii de frontieră l-au reţinut în flagrant pe Ovidiu D., în vârstă de 37 de ani, domicilat pe raza municipiului Timişoara. Bărbatul conducea un autovehicul marca „Mercedes Sprinter”, în interiorul căruia s-a descoperit într-un locaş special amenajat cantitatea de 3.800 de pachete ţigări cu timbru de Muntenegru. Ovidiu D. este liderul unui grup infracţional cu preocupări pe linia contrabandei cu ţigări netimbrate.

Totodata, în baza autorizaţiilor de percheziţie emise de către Tribunalul Timiş au fost efectuate opt percheziţii domiciliare la mai multe locaţii de pe raza judeţului Timiş. Astfel, în urma acestor acţiuni s-au descoperit 15.630 pachete ţigări cu timbru de Serbia şi Muntenegru, precum şi 345 litri de alcool. Valoarea totală a bunurilor se ridică la 198.910 lei. S-au mai descoperit şi sumele de bani: 760 euro respectiv 10.590 lei care au fost supuse confiscării.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Timiş au procedat la audierea a cinci persoane, iar pe numele lor s-a dispus măsura reţinerii pe 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate instanţei cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de constituire a unui grup infracţional organizat şi contrabandă.

Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timiş, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=whIIufgeR4Q&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare