Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţa RCA se transformă în CASCO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
16.3 ° C
17.3 °
14.1 °
58 %
1kmh
0 %
vin
19 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Schimbările legislative care se anunţă pe piaţă începând de anul viitor vor aduce noi scumpiri. Este vorba despre implementarea sistemului de decontare directă pentru RCA. Cel puţin aşa speră CSA care, prin vocea vicepreşedintelui Cornel Coca Constantinescu, spune că noul sistem va reduce perioada maximă în care asigurătorul poate face plata de la 90 de zile la doar 60 de zile.

Ce înseamnă, de fapt, decontarea directă?

Poliţa RCA capătă valenţe de asigurare CASCO. Mai clar, dacă sunteţi implicat într-un accident în care nu sunteţi păgubit, nu mai trebuie să apelaţi la poliţa RCA a vinovatului. Potrivit noilor reglementări, vă veţi putea adresa direct societăţii de unde aţi luat propria dvs. poliţă RCA. Aceasta va face plata către dumneavoastră urmând ca, ulterior, să-şi recupereze banii printr-un sistem de decontare automată de la asigurătorul şoferului cu care aţi intrat în coliziune. „Eu cred că am putea să le coborâm la 60 de zile prin noul sistem, având în vedere că nu se mai scurtcircuitează această relaţie dintre un asigurat, care are calitatea de păgubit, în relaţiile pe care ar trebui să le aibă direct cu o societate de asigurări pe care nu o cunoaşte şi al cărei client nu este. Pe când, în situaţia pe care care noi o propunem, el va interacţiona direct cu asigurătorul de la care a cumpărat poliţa de asigurare respectivă”, crede Cornel Coca Constantinescu. 

O.T.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare