Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poliţia Locală a luat măsuri la adresa poliţiştilor care au parcat pe trotuar. Ce sancţiuni au primit

- Advertisement -

Poliţiştii locali care au parcat pe trotuar, împiedicând circulaţia pietonilor au fost amendaţi. Asta după ce direcţia a fost atenţionată chiar de primarul Nicolae Robu că trebuie să procedeze corect şi să îi amendeze şi pe agenţii care au greşit, la fel cum a făcut cu revoluţionarul Corneliu Vaida. Amintim că Vaida a fost amendat cu 900 de lei după ce a postat pe Facebook imaginea cu maşinile poliţiei parcate pe trotuar, scriind că poliţiştii sunt nesimţiţi.

„Direcția Poliția Locală Timișoara comunică faptul că, cei doi polițiști locali care s-au aflat la volanul autovehiculor oprite pe platforma din fața instituției la data de 12.04.2017, încurcând circulația pietonilor, fapt semnalat de altfel pe o persoană care a făcut o fotografie ce a circulat pe rețeaua de socializare și în mass-media, au fost sancționați conform OUG 195/2002 – Codul Rutier, cu câte 290 lei fiecare și câte 2 puncte penalizare la permis, fapta fiind prevăzută de art. 142 lit. N, unde este stipulat că se interzice oprirea voluntară a vehiculelor pe trotuar, dacă nu se asigură spațiu de cel puțin un metru pentru circulația pietonilor. De asemenea, Poliția Locală a luat toate măsurile ca pe viitor astfel de situații să nu se mai întâmple, fiind montate camere de luat vederi și urmând a se trasa zona destinată pietonilor, nefiind vorba despre un trotuar strict delimitat”, a anunţat Poliţia Locală. E important de spus că agenţii au fost amendaţi pentru oprire neregulamentară, însă conform femeii care a făcut poza, aceştia au stat cu maşinile parcate pe trotuar mai bine de o oră.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore