Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPoliţia Locală a luat măsuri la adresa poliţiştilor care au parcat pe...

Poliţia Locală a luat măsuri la adresa poliţiştilor care au parcat pe trotuar. Ce sancţiuni au primit

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii locali care au parcat pe trotuar, împiedicând circulaţia pietonilor au fost amendaţi. Asta după ce direcţia a fost atenţionată chiar de primarul Nicolae Robu că trebuie să procedeze corect şi să îi amendeze şi pe agenţii care au greşit, la fel cum a făcut cu revoluţionarul Corneliu Vaida. Amintim că Vaida a fost amendat cu 900 de lei după ce a postat pe Facebook imaginea cu maşinile poliţiei parcate pe trotuar, scriind că poliţiştii sunt nesimţiţi.

„Direcția Poliția Locală Timișoara comunică faptul că, cei doi polițiști locali care s-au aflat la volanul autovehiculor oprite pe platforma din fața instituției la data de 12.04.2017, încurcând circulația pietonilor, fapt semnalat de altfel pe o persoană care a făcut o fotografie ce a circulat pe rețeaua de socializare și în mass-media, au fost sancționați conform OUG 195/2002 – Codul Rutier, cu câte 290 lei fiecare și câte 2 puncte penalizare la permis, fapta fiind prevăzută de art. 142 lit. N, unde este stipulat că se interzice oprirea voluntară a vehiculelor pe trotuar, dacă nu se asigură spațiu de cel puțin un metru pentru circulația pietonilor. De asemenea, Poliția Locală a luat toate măsurile ca pe viitor astfel de situații să nu se mai întâmple, fiind montate camere de luat vederi și urmând a se trasa zona destinată pietonilor, nefiind vorba despre un trotuar strict delimitat”, a anunţat Poliţia Locală. E important de spus că agenţii au fost amendaţi pentru oprire neregulamentară, însă conform femeii care a făcut poza, aceştia au stat cu maşinile parcate pe trotuar mai bine de o oră.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare