Poliția Locală Timișoara vrea un comerț civilizat în zona Piațelor Flavia – Aurora

Date:

Polițiștii locali acționează, în special în zilele de weekend, pentru păstrarea ordinii și liniștii publice, pentru prevenirea desfășurării de acte de comerț fără autorizație pe domeniul public, precum și pentru descongestionarea traficului prin prevenirea parcării în zonele în care acest lucru este interzis în perimetrul Piețelor Flavia-Aurora, unde au existat de foarte multe ori sesizări de la cetățeni care vizau aspectele menționate.

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii locali au organizat o acțiune în zona respectivă, la care a participat și o patrulă de la Secția 3 Poliție.

Au fost aplicate avertismente la 30 de persoane cu privire la nerespectarea legislației de comerț, precum și pentru expunerea de obiecte uzate pe trotuare încurcând circulația pietonilor.

Prin intervenția polițiștilor locali în zonă s-a prevenit parcarea neregulamentară a autovehiculelor pe strada Teatrului, s-a asigurat circulația autovehiculelor în condiții normale pe strada Lacului și nu au avut loc ambuteiaje.

Acțiunile de acest gen vor continua și în perioada următoare.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare