Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poliţiştii timişeni aduc un ultim omagiu Comisarului-şef Cismaş Alexandru, decedat vineri seara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Copleşiţi de durere anunţăm trecerea în lumea celor drepţi si buni a colegului nostru Comisar şef de poliţie Cismaş Alexandru, la data de 17 ianuarie a.c.” se arată într-un comunicat emis de instituţia pe care a reprezentat-o mai bine de 20 de ani. Acesta juca fotbal, aşa cum obişnuia de o bună perioadă încoace, în sala „Olimpia”, alături de prietenii săi, când, dintr-o dată i s-a făcut rău. Prietenii comisarului au apelat de urgenţă Serviciul 112, solicitând o ambulanţă, însă medicii nu au reuşit resuscitarea sa, nici după zeci de minute de încercări.

Alexandru Cismaş s-a născut pe 22 iunie 1963 şi îşi desfăşura activitatea în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere din 1990. „Era un om de valoare indubitabilă, care a dat dovadă de calităţi morale şi profesionale deosebite” se arată într-un comunicat semnat de I.P.J. Timiş.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş este alături de familia îndurerată şi îşi exprimă întreaga compasiune în aceste momente de grea încercare. Poliţistul era căsătorit şi avea doi copii.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore