MANZU01.JPG

În cursul zilei de luni, 17 august 2015, poliţiştii din cadrul Direcției de Investigații Criminale l-au depistat, într-un apartament din București, pe proxenetul Paul Mânzu, în vârstă de 47 de ani, care era urmărit național și internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile din Timișoara au emis, la data de 19 iunie, un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, proxenetism și constituire de grup infracţional organizat. Vă reamintim că la momentul emiterii mandatului de arestare preventivă, lui Mînzu îi expirase deja ordonanța de reținere, polițiștii fiind nevoiți să-l elibereze, iar când sentința Curții de Apel Timișoara a fost dată și se solicita arestarea preventivă a tuturor celor patru persoane implicate în dosar, printre care și Mînzu, polițiștii au constatat că proxenetul a dispărut!

Paul Mînzu urmează să fie prezentat în cursul nopții, după ce ajunge de la București, magistraților Curții de Apel Timișoara, cu propunere de arestare preventivă.

Vezi aici care sunt ”vedetele” implicate în acest dosar, dar și care este tânăra care a avut ”curajul” să-l acuze pe ”boss-ul” clubului Heaven, Dorin Epure, că este implicat în rețeaua lui Mânzu și că acesta chiar a violat-o, încercând mai apoi să-i cumpere tăcerea contra sumei de 800 de lei.

UPDATE: În jurul orei 1:00, Paul Mânzu a ajuns la Timişoara însoţit de mascaţi şi introdus în arestul IPJ Timiş. El urmează să fie prezentat procurorilor, pentru continuarea cercetărilor în dosarul de proxenetism în care este considerat capul reţelei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here