Rămâne cum se ştia: Timișoara NU primește bani pentru spital regional. Amendamentul făcut de deputatul PNL Popescu

Date:

A cerut 700.000.000 de lei pentru construcţia unui spital regional la Timişoara, însă amendamentul lui a picat. Vorbim despre deputatul PNL Pavel Popescu, care vineri a încercat să obţină finanţare pentru construcţia unui spital regional în Timişoara în cadrul unei şedinţe a comisiei de sănătate din Parlament, unde se negocia împărţirea banilor din bugetul Ministerului Sănătăţii.

„Ştiu că în programul de guvernare există opt spitale, nu aş vrea să cad în patima politică acum, dar în judeţul acest spital regional s-a aflat şi în programul nostru de guvernare şi în cel al colegilor noştri şi aş vrea să îl întreb pe domnul ministru care este motivul pentru care acest oraş care joacă în foarte important rol din punct de vedere strategic la nivel naţional este lăsat la o parte”, a spus Popescu. Deputatul i-a informat pe membrii comisiei că Timişoara are deja teren pe care să construiască spitalul, dar şi documentaţia necesară deja întocmită. Argumentele deputatului din Timişoara nu i-au convins pe colegii săi din Parlament, astfel că amendamentul a picat cu două abţineri, şapte voturi pentru şi 20 contra. Un vot pentru alocarea de bani a venit şi din partea deputatei PSD Timiş Bianca Gavriliţă.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare