ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Reţeta zilei – Melci cu şuncă şi caşcaval

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

INGREDIENTE:

Aluat

25 g drojdie

1 linguriţă de zahăr

Aprox. 500 g faina (sau cât cuprinde pentru un aluat elastic)

150 ml lapte

150 ml apă

1 lingura ulei de măsline

1 linguriţă sare

2-3 linguri caşcaval ras

Umplutură

Şuncă de pui sau de care va place (200 g)

1 ardei roşu

1 ceapă

100 g caşcaval ras
gălbenuş de ou pentru uns

Mod de preparare:

Se face o maia din drojdie linguriţa de zahăr puţin lapte şi 1 linguriţă de făină se lasă la dospit 10 min. Se pune apoi peste faină, se adăugă restul de lapte amestecat cu apă călduţă cât şi uleiul şi sărea se amestecă bine până devine un aluat omogen şi elastic, care se frământă bine până nu se mai lipeşte de mâini, la nevoie se mai adăugă faină, apoi pe blatul de lucru se pune caşcavalul ras şi se încorporează prin frământare în aluat. Se lasă să se odihnească 10 minute până pregătim umplutură.Se taie şunca cubuleţe iar ceapă şi ardeiul se toacă mărunt, caşcavalul se dă pe răzătoarea mare.Se întinde aluatul sub formă dreptunghiulară cu grosimea de 1 cm, se presară caşcavalul apoi şunca ceapă şi ardeiul. Se rulează şi se taie în bucăţi de 3 cm şi se aşează pe o tavă unsă cu ulei. Se lasă la dospit cam 30 min.La sfârşit se unge cu gălbenuş de ou şi se băgă în cuptor la 190 grade. Sunt gata când devin aurii.

Vă doresc

Poftă Bună!!!

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore