Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Şase cai frumoşi… şi şase căruţe depistate ieri de poliţiştii locali în Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii locali monitorizează aspectele referitoare la circulația cu autovehiculele cu tracţiune animală pe raza Municipiului Timişoara, faptă interzisă de HCL 251/2002 în cazul nedeţinerii unui aviz din partea Comisiei de Circulaţie.

Astfel, numai în câteva ore, în după-amiaza zilei de ieri, au fost depistate şase persoane cu căruţele în zone precum Calea Buziaşului – str. Orion, zona Soarelui, Calea Urseni, str. Nicolae Andreescu. Majoritatea „căruţaşilor” provin din localitatea Moşniţa Veche. Aceştia au fost sancţionaţi cu amenzi de câte 300 lei fiecare.

Odată cu încălzirea vremii, persoane care locuiesc în Capitala Banatului dar în special din localităţile învecinate Timişoarei revin la obiceiul de a se deplasa cu căruţele pentru a presta, contra cost, servicii gen transport deşeuri pe care le depozitează mai apoi în locuri neautorizate sau pentru a aduna diverse obiecte, în special din fier vechi, de la timişoreni.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore