Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialSCANDALOS! Una dintre martorele dosarului în care e implicat Paul Mânzu și...

SCANDALOS! Una dintre martorele dosarului în care e implicat Paul Mânzu și Gino Manzotti: ”Dorin Epure m-a VIOLAT!” VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fostul milițian Dorin Epure, patronul complexului ”Heaven”, a ajuns în dosarul instrumentat de DIICOT Timișoara, în care interlopul Paul Mânzu și ”prietenul său” DJ Gino Manzotti sunt implicați. După ce joi dimineață mascații au efectuat mai multe percheziții atât la domiciliul vedetei DJ Project (pe numele său real Handke Giussepe), dar și a polițistului ”model”, Ovidiu Gîţan, la sediul DIICOT au început să ajungă martorii chemați de polițiști și procurori.

Între aceștia se regăsesc mai multe fete despre care procurorii au informații cum că s-ar fi prostituat, obligate fiind de liderul acestei grupări infracționale, Paul Mânzu. Una dintre tinere, după ce a fost audiată de oamenii legii, a avut amabilitatea să răspundă întrebărilor jurnaliștilor, care nu au ratat ocazia de a afla ”amănunte” din ceea ce se petrecea în interiorul rețelei înființate de Mânzu. Aceasta susține că îl cunoște pe DJ Manzotti, cu care s-a și întâlnit de două ori, dar nu au întreținut relații sexuale cu acesta. Tânăra a povestit cum negociau Mânzu și Gino Manzotti suma de bani pe care artistul urma să o plătească pentru servicii despre care ea susține că nu avea habar că trebuie să le presteze.

Aceasta a explicat în fața camerelor de filmat că a fost violată în primăvara acestui an tocmai de patronul de la clubul Heaven, Dorin Epure. Tânăra susține că violul a avut loc la locuința fostului milițian, în luna martie, dar nu a depus plângere la poliție întrucât a fost amenințată atât cu publicarea unor înregistrări cât și cu acte de violență.

Fata explică și câți bani a primit de la Epure ca urmare a violului, dar și câți bani i-au revenit capului rețelei de prostituție, Paul Mânzu.

1 COMENTARIU

  1. Bineinteles ca vor aparea acum toate violate de Epure:)). Cum zicea si Gino, Dorin nu recurge la asa ceva, pentru ca atarnatoarele vin de buna voie la el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare